10 langverwachte mobiele games: dit komt er in 2021

Nu veel mensen overstappen op smartphones voor casual gaming, zullen in de nabije toekomst veel videogames, waaronder zelfstandige titels en nieuwe titels van franchises waar we van houden, naar smartphones komen. Deze omvatten games zoals Pokemon Unite, Battlefield Mobile en Hitman: Sniper Assassin.Hier zijn 10 populaire games die naar smartphones komen en alles wat je erover moet weten.

Apex Legends Mobiel

Een andere Battle Royale-game die naar het kleinere scherm komt, Apex Legends Mobile van Electronic Art, wordt een smartphone-poort van de populaire schiettitel op pc. Meer informatie over de game is er echter nog niet. De game zal naar verwachting zijn ‘shooting meets Sci-Fi’-gameplay overdragen naar zowel Android als iOS .

Hitman Sniper Assassin

Square Enix plant een nieuwe mobiele titel die de populaire Hitman Sniper-serie op Android en iOS zal volgen. De nieuwe game, Hitman: Sniper Assassins genaamd, zal naar verwachting een prequel zijn op de originele game en vereist dat spelers de sterkste punten, strategie, techniek en stealth van Agent 47 gebruiken om doelen uit te schakelen.

Valorant Mobiel

Een ander populair Battle Royale-spel dat vanaf pc’s naar telefoons komt, is de Valorant-serie. Valorant Mobile komt naar zowel Android als iOS en zal naar verwachting dezelfde snelle gevechtservaring bieden, inclusief wapens en de speciale vaardigheden van de ‘Agents’ van de game. Populair onder eSports-liefhebbers, Valorant Mobile zal waarschijnlijk later zijn eigen toernooien hebben.

Lees ook | Hoe Sackboy-ontwikkelaar Sumo Digital zijn Pune-studio gebruikt voor het ontwikkelen van AAA-consolegames
Battlefield Mobile

Battlefield Mobile, een van de meest verwachte mobiele games, wordt naar verwachting een project van zowel Electronic Arts als DICE. De nieuwe game komt naar zowel Android als iOS en zal waarschijnlijk een vergelijkbaar open-stijl gevechtsmechanisme bevatten zoals de Battlefield PC-titels. Hoewel er geen exacte lanceringsdatum is vastgesteld, zou de game ergens in 2022 aankomen.

League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift van Riot Games zal bekende personages uit de LoL-serie naar mobiel brengen en spelers laten genieten van de standaard 5v5-spelmodus, naast andere modi. De game heeft naar verluidt al gesloten bèta’s gehaald en lekken hebben gewezen op de opname van het Rune-systeem en andere details. Wild Rift komt naar Android, iOS, PS4 en Xbox One.

Top technisch nieuws nu
AMD: ‘OEM’s hebben nu vertrouwen in het plaatsen van Ryzen-CPU’s in hun laptops’
De meest verwachte mobiele games komen in 2021
Wat is Google Drive en hoe werkt het?
KLIK HIER VOOR MEER
Tomb Raider opnieuw geladen

Square Enix zal ook een nieuwe mobiele game lanceren in de Tomb Raider-serie met Tomb Raider” Reloaded. Square Enix London is een samenwerking aangegaan met Emerald City Games om de nieuwe game te maken en de actie-arcadetitel heeft al een korte teaser-trailer. De verwachting is dat deze later dit jaar op zowel Android als iOS zal verschijnen.

Final Fantasy VII: De eerste soldaat

Final Fantasy VII: The First Soldier wordt naar verwachting een nieuwe gratis te spelen Battle Royale-game met snelle gevechten, magie en wapens. Nieuwe verhaalelementen rond de oprichting van de elite-supersoldatengroep Soldier zullen naar verwachting ook deel uitmaken van de game, die naar verwachting naar zowel Android als iOS zal komen.

Lees ook | Hoe Sackboy-ontwikkelaar Sumo Digital zijn Pune-studio gebruikt voor het ontwikkelen van AAA-consolegames
Pokemon Unite

Pokemon Unite wordt een 5v5 MOBA-genre-titel die zal worden gemaakt door The Pokemon Company en TiMi Studios van Tencent Games. De game wordt een platformonafhankelijke release waarmee Android-, iOS- en Nintendo Switch-spelers met elkaar kunnen spelen. Spelers spelen met teamgenoten, proberen nieuwe Pokemon te vangen en evolueren ook hun Pokemon. Pokemon Unite is al beschikbaar op de Switch.

Diablo Onsterfelijk

Diablo Immortal van Blizzard Entertainment is een rollenspel dat zowel naar Android als iOS zal komen. Het strategiespel speelt zich af in het Diablo-universum en bevat speurtochten voor spelers zoals het overvallen van kerkers en het bestrijden van het kwaad. Ook deze game komt naar zowel Android- als iOS-platforms.

Castlevania Moonlight Rhapsody

Konami’s Castlevania-franchise zal een nieuwe mobiele game lanceren genaamd Castlevania: Moonlight Rhapsody, die zal plaatsvinden in het midden van de 19e eeuw, ongeveer honderd jaar sinds Alucard en Richter Belmont Dracula versloegen en Castlevania vernietigden. De game komt naar zowel Android- als iOS-apparaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *