Tokyo 2020: als er een goud was om het luidst te zijn tijdens de Olympische Spelen, zou India het hebben gekregen

Tijdens de onlangs afgesloten Tokyo Games 2020 heeft India zijn beste campagne niet alleen op het circuit, maar ook online naar voren gebracht. Het is naar voren gekomen als het meest luidruchtige land om over de Spelen te praten op Facebook en Instagram, zegt een trendrapport.Volgens gegevens van Facebook en Instagram heeft India de Verenigde Staten en Braziliƫ ingehaald in Olympisch-gerelateerde gesprekken op de twee websites, waarbij Facebook de grootste betrokkenheid bij de Spelen wereldwijd registreerde op 7 augustus, de dag dat Neeraj Chopra goud won voor India in de mannencompetitie. speerwerpen. Chopra is ook naar voren gekomen als de tweede meest genoemde atleet op het platform, na de Amerikaanse turnster Simone Biles die dit jaar een tumultueuze run had tijdens de Spelen.

Neeraj Chopra was de 2e meest genoemde atleet. (Facebook-gegevens)
Chopra’s optreden katapulteerde hem ook naar de top van de Instagram-menigte, wat hem in de loop van de Spelen maar liefst 2,8 miljoen volgers opleverde. Hij is ook wereldwijd de meest genoemde atleet op het platform voor het delen van foto’s.

Chopra, wiens posts via de geverifieerde Instagram @neeraj____chopra behandelen, deelt vaak foto’s van achter de schermen van zijn wedstrijdvoorbereidingen, clips van eerdere optredens en occasionele fanart.

Top nieuws op dit moment
BJP-leider Ashwini Upadhyay vastgehouden voor ‘anti-moslim’-leuzen op Jantar Mantar
BJP wilde YSRCP in kabinet, Jagan Mohan Reddy weegt opties af
Verschuiving in vaccinaandrijving: meer dan 60% doses gegeven aan plattelandsbevolking
KLIK HIER VOOR MEER
De bronzen medaille-winnende shuttle PV Sindhu en bokser MC Mary Kom zijn enkele van de andere Indiase atleten die het meest werden gevolgd op Instagram tussen 23 juli en 8 augustus.

Andere doorbraaksterren op Instagram zijn onder meer Rayssa Leal, de 13-jarige Olympisch zilveren medaillewinnaar, wiens video over haar reis als Braziliaanse skateboarder, getiteld ‘Er is geen toekomst zonder een verleden’, meer dan 11 miljoen keer werd bekeken. Ze kreeg meer dan 5,8 miljoen volgers op het platform en stond bovenaan de lijst van atleten die wereldwijd de meeste interacties op Instagram hadden tijdens de Spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *