Twitter Blue-abonnementsprijs gespot voor India; dit is wat het zou kunnen kosten

Twitter werkt aan een betaalde abonnementsservice genaamd Twitter Blue, die al een tijdje het onderwerp is van lekken en geruchten. In de laatste update is de prijs van het abonnement gespot in de Apple App Store, waaruit blijkt dat de service Rs 269 per maand zal kosten in India, althans op iOS .Maar na het updaten van de app konden we Twitter Blue niet zien worden aangeboden, dus de dienst is nog niet uitgerold in India. We hebben contact opgenomen met Twitter voor meer informatie hierover en zullen updaten op basis van hun reactie. “Ontgrendel Twitter Blue, een nieuwe manier om je te abonneren op functies die je Twitter-ervaring aanpassen. Functies zijn onder meer: ​​tweet ongedaan maken, bladwijzermappen, leesmodus’ , luidt de officiële beschrijving van de Twitter-app in de App Store.

Twitter Blue ontgrendelt speciale mogelijkheden voor abonnees die een premie betalen, waaronder de mogelijkheid om een ​​geplaatste tweet ongedaan te maken. Het is momenteel niet bekend wanneer de Twitter Blue-optie naar Android- gebruikers komt en of de prijs hetzelfde blijft.

Twitter Blue, Twitter Blue-abonnement, Twitter Blue-functies, Twitter Blue-prijs, De Apple App Store onthult dat een Twitter Blue-abonnement Rs 269 per maand kost in India. (Express Foto)
“Vanaf vandaag zullen we onze eerste versie van Twitter Blue alleen in Australië en Canada uitrollen. We rollen Twitter Blue momenteel niet uit voor Indiase gebruikers.” Twitter zei in een verklaring aan Indian Express . “We hopen met deze eerste fase een beter begrip te krijgen van wat de Twitter-ervaring van een abonnee persoonlijker en expressiever zal maken. Twitter Blue geeft abonnees functies en voordelen waarover we feedback hebben gehoord en kan bijdragen aan de Twitter-ervaring van de mensen die het het meest gebruiken”, aldus de verklaring.

Twitter Blue-functies uitgelegd
Met Twitter Blue krijgen gebruikers voorlopig toegang tot drie premiumfuncties. Deze omvatten Tweet ongedaan maken, bladwijzermappen, leesmodus, aanpasbare Twitter-pictogrammen en gekleurde thema’s.

Tweet ongedaan maken, zoals de naam al doet vermoeden, stelt Twitter-gebruikers in staat een tweet die ze hebben gepost ongedaan te maken. Bladwijzermappen stellen gebruikers in staat om interessante tweets te bookmarken en deze in mappen te categoriseren om een ​​rommelige lijst van bladwijzers bij elkaar te vermijden.

Lees ook | Twitter werkt aan drie nieuwe waarschuwingslabels voor verkeerde informatie
Een Reader-modus helpt gebruikers tweet-threads om te zetten in tekst die gemakkelijker te volgen en te lezen is. Dit werkt door alle tweets in een thread samen te voegen tot één scherm. Twitter Blue-gebruikers kunnen nu ook verschillende themakleuren in hun gebruikersinterface implementeren en gebruikers kunnen ook de kleur van het hoofdpictogram van Twitter wijzigen van standaard blauw naar roze, paars, geel of oranje.

Twitter Blue heeft niets te maken met het ‘blauwe vinkje’ van Twitter
Houd er rekening mee dat Twitter Blue een betaald maandelijks abonnement is waarmee gebruikers over extra functies kunnen beschikken. De dienst heeft niets te maken met het krijgen van een ‘blauw vinkje’ op Twitter. Het blauwe vinkje is een teken van Twitter-verificatie dat wordt verstrekt aan bekende accounts.

Lees ook | Uitgelegd: wat is het nieuwe Twitter-verificatieproces?
Als u een Twitter Blue-abonnement neemt, krijgt het account van een gebruiker geen blauw vinkje. Evenzo moeten geverifieerde accounts ook de abonnementskosten betalen om de voordelen van Twitter Blue te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *