iQoo Z3 lanceringsdatum bevestigd voor India; verwachte specificaties en prijs

iQoo heeft de lancering van zijn nieuwste gaming-gerichte smartphone, de iQoo Z3, bevestigd. De smartphone wordt op 8 juni in India gelanceerd. Er wordt gezegd dat het apparaat wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 768G SoC en beschikbaar zal zijn in India via Amazon. Het bedrijf organiseert op 8 juni om 12.00 uur een online evenement. iQoo heeft een kleine teaser voor de smartphone getweet op zijn officiƫle India-account, die de aanwezigheid van 55 W flash-opladen op het apparaat bevestigt.Amazon heeft al een microsite voor hetzelfde opgezet met een knop “Houd mij op de hoogte” om gebruikers op de hoogte te stellen van de lancering. Bovendien heeft Amazon aangekondigd dat het van plan is om de komende dagen “zijn favoriete functies” van de smartphone te onthullen. De iQOO Z3 5G-telefoon werd in maart gelanceerd in China. Hoewel recente lekken en nu bevestigingen erop wijzen dat het bedrijf hetzelfde apparaat in India lanceert, is het bekend dat iQOO zijn telefoons aanpast voor de Indiase markt.

https://platform.twitter.com/widgets.js

iQoo Z3: specificaties en functies
Als iQoo besluit dezelfde variant van de smartphone uit te brengen die het in China heeft uitgebracht, kan de smartphone vergelijkbare specificaties hebben. De iQoo Z3 kan een 6,58-inch FHD + LCD-scherm bevatten met ondersteuning voor een verversingssnelheid van 120 Hz en HDR. De smartphone wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 768G SoC in combinatie met een Adreno 620 GPU. Het apparaat kan worden geleverd met maximaal 8 GB RAM en maximaal 256 GB interne opslag, uitbreidbaar via een microSD-kaart. Het toestel zal waarschijnlijk draaien op Google ‘s Android- 11-besturingssysteem met de eigen OriginOS huid op de top. De smartphone zal naar verwachting worden aangedreven door een batterij van 4.400 mAh. Het bedrijf heeft bevestigd dat de Indiase variant wordt geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 55 W, waardoor deze in slechts 19 minuten van 0 tot meer dan 50% kan worden opgeladen.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Er wordt aangenomen dat de iQoo Z3 wordt geleverd met een drievoudige camera-opstelling met als kop een 64 MP primaire camera samen met een 8 MP ultragroothoeklens en een 2 MP tertiaire sensor. Mogelijk krijgen we een 16 MP front-facing shooter voor selfies te zien.

iQoo Z3: prijs
De iQoo Z3 werd in maart gelanceerd in China en kwam in drie varianten. De smartphone werd uitgebracht tegen een startprijs van 1.699 yuan, wat zich vertaalt naar ongeveer Rs 18.900 voor de basisversie van 6 GB RAM/128 GB. De 8GB RAM/128GB opslagvariant kostte yuan 1.799 (ongeveer Rs 20.000), terwijl de high-end 8GB RAM/256GB opslagvariant geprijsd was op 1.999 yuan (ongeveer Rs 22.100). Het is belangrijk op te merken dat het bedrijf geen informatie heeft vrijgegeven over de Indiase prijzen van het apparaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *