Hoe u uw contacten op Tinder in een paar eenvoudige stappen kunt blokkeren

Tinder heeft een nieuwe functie uitgerold waarmee gebruikers al hun contacten kunnen blokkeren. De functie voorkomt dat mensen die u kennen u kunnen vinden op de datingapplicatie. De functie werkt echter niet door u kolommen te geven om in te vullen met nummers die u in de app wilt blokkeren.In plaats daarvan zal de app gebruikers nu om hun volledige lijst met contactpersonen vragen en de contactgegevens gebruiken om ongewenste mensen te blokkeren. Tinder ontdekte volgens een recent onderzoek dat 40 procent van de respondenten een ex-partner vond op een dating-app. Evenzo heeft 24 procent van de respondenten een familielid of een collega op de app gezien.

“Elke keer dat je Contacten blokkeren bezoekt, halen we je lijst met contacten van je apparaat, zodat je kunt kiezen wie je wilt blokkeren. Als je de functie verlaat, bewaren we alleen de contactgegevens van de mensen die je hebt geblokkeerd (naam, e-mailadres en/of telefoonnummer)’, schreef Tinder op een ondersteuningspagina.

Top technisch nieuws nu
WWDC 2021 speciale keynote vanavond: wat te verwachten en wat niet
Apple Music organiseert later vanavond ‘speciaal’ Spatial Audio-evenement
Hardware op WWDC: elk apparaat dat door de jaren heen is gelanceerd op de ontwikkelaarsconferentie van Apple Apple
KLIK HIER VOOR MEER
Nu u weet wat de nieuwe functie doet, kunt u deze als volgt inschakelen.

Hoe u uw contacten op Tinder kunt blokkeren
Om een ​​of meer van je contacten op Tinder te blokkeren, open je eerst de app en ga je naar de instellingen. Scroll hier naar beneden totdat je de optie ‘Contacten blokkeren’ vindt. U kunt een dialoogvenster tegenkomen waarin u wordt gevraagd de app toestemming te geven voor uw contactendatabase.

Tinder, Tinderblok contacten, Hier leest u hoe u contacten op Tinder kunt blokkeren. (Express Foto)
Zodra dit is gebeurd, zien gebruikers een lijst met hun contacten en kunnen ze handmatig kiezen welke contacten ze in de app willen blokkeren. Gebruikers kunnen ook eenvoudig alle contacten selecteren en alle opgeslagen nummers blokkeren om hun profiel te vinden. U kunt op dezelfde manier een geblokkeerd contact ontgrendelen door naar het tabblad ‘Geblokkeerd’ te gaan en de deblokkeringsknop boven het gewenste contact te selecteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *