Samsung Galaxy Tab S7 FE, Tab A7 Lite gelanceerd in India; Bekijk details

Samsung heeft twee nieuwe tablets aangekondigd die binnenkort in India te koop zullen zijn. Dit zijn onder meer de Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite. De tablets brengen functies van het vlaggenschip Galaxy Tab S7 naar de twee nieuwe betaalbare tablets. Dit is iets dat Samsung vorig jaar begon te implementeren met de lancering van de Samsung Galaxy S20 FE-smartphone, door populaire functies van de vlaggenschip S20-serie naar een meer betaalbaar apparaat te brengen.De Samsung Galaxy S20 FE bleek behoorlijk populair te zijn, en het lijkt erop dat Samsung hetzelfde wil doen met zijn tablets met de introductie van de Galaxy Tab S7 FE. Hier is alles wat u moet weten over de nieuwe tablets van Samsung.

Samsung Galaxy Tab S7 FE: Specificaties
De Galaxy Tab S7 FE meet 185,0 x 284,8 x 6,3 mm en heeft een 12,4-inch (1600 x 2560 pixels) LCD-scherm. De 5G-tablet weegt 608 gram en draait op de Android 11-gebaseerde Samsung OneUI. De Galaxy Tab S7 FE wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 750G octa-core chip en 4 GB RAM. De tablet wordt geleverd met 64 GB intern geheugen en de mogelijkheid om verder uit te breiden met een microSD-kaartsleuf.

Moet lezen | Samsung Galaxy Tab S7, Tab S7 + arriveren in India: prijs en andere details
De tablet heeft een 8-megapixel hoofdsensor aan de achterkant en een 5-megapixel selfie-shooter. Het apparaat zit vol met een 10.090 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen van 45 W. De tablet wordt geleverd met S-Pen-ondersteuning en connectiviteitsopties zijn onder meer Bluetooth 5.0, een USB Type-C-poort, Gigabit Wi-Fi en meer. Het apparaat wordt ook geleverd met ondersteuning voor de Samsung DeX-app. De tablet zal verkrijgbaar zijn in vier kleurvarianten, waaronder Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green en Mystic Pink.

Top tech nieuws nu
WhatsApp versus Indiase regering over nieuwe regels voor sociale media: 7 punten om op te merken
OnePlus Nord CE wordt op 10 juni gelanceerd: CEO Pete Lau
MSI Prestige 15 review: Een dunne en lichte laptop gericht op videomakers
KLIK HIER VOOR MEER
Samsung Galaxy Tab A7 Lite:
De Galaxy Tab A7 Lite meet 212,5 x 124,7 x 8,0 mm en wordt geleverd met een 8,7-inch (1340 × 800 pixels) scherm. De tablet wordt geleverd met dubbele luidsprekers en ondersteunt Dolby Atmos. Het apparaat biedt ook tot 64 GB intern geheugen en u kunt de opslag uitbreiden tot 1 TB met behulp van een MicroSD-kaart.

Het apparaat wordt aangedreven door een 5100 mAh-batterij met ondersteuning voor 15 W Adaptive Fast Charging. Connectiviteitsopties omvatten onder meer Type C USB 2.0, 3,5 mm-ooraansluiting, LTE, Wi-Fi 5 (802.11 a / b / g / n / ac) en Bluetooth v5.0. De Samsung Galaxy Tab A7 Lite wordt geleverd in twee kleurvarianten, waaronder grijze en zilveren kleuropties. Merk op dat Samsung de prijs van de nieuwe tablets nog niet heeft bevestigd. We zullen nog een tijdje moeten wachten om meer te weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *