Xiaomi Redmi Note 10 Pro lancering op 4 maart: prijs in India gelekt, dit is wat we tot nu toe weten

De Redmi Note 10-serie is een van de belangrijkste producten van Xiaomi voor 2021, die het grootste deel van de volumes voor het bedrijf zal genereren. Dit verklaart ook de toegenomen interesse en lekken rond de aankomende Redmi-telefoons. Het laatste lek beweert de prijs van de Redmi Note 10 te onthullen, die waarschijnlijk de basisvariant in de serie zou zijn. Xiaomi zal waarschijnlijk doorgaan met de trend om zowel een Pro- als een Pro Max-variant voor de Note 10-serie te introduceren.



Redmi Note 10 om te beginnen bij Rs 13.999?
Het laatste lek rond de prijzen van de Redmi Note 10 is afkomstig van YouTuber Sistech Banna, die een video plaatste met afbeeldingen van de doos, waarvan de prijs wordt vermeld als Rs 15.999. De video geeft echter aan dat de prijs in feite Rs 13.999 zou kunnen zijn, aangezien deze prijs mogelijk de maximale verkoopprijs is. In de doos staat dat de telefoon een AMOLED-display heeft, wat Xiaomi zelf heeft bevestigd. Het toestel heeft volgens de doos een 48MP quad-camera.

De prijs zou hoger zijn als men zou vergelijken met de Redmi Note 9 van vorig jaar , die begon bij Rs 11.999 voor de basisversie van 4 GB RAM en 64 GB. Maar het lijkt erop dat deze variant 6 GB RAM en 64 GB opslag heeft, wat de hogere prijs zou kunnen verklaren. Vorig jaar had de Redmi Note 9 ook een opslagruimte van 4 GB RAM / 128 GB voor Rs 13.499 en 6 GB RAM / 128 GB voor opslag voor Rs 14.999. We zullen moeten wachten tot het lanceringsevenement van morgen om te weten hoe Xiaomi de telefoons prijzen.

Vorig jaar begon de Redmi Note 9 Pro bij Rs 12.999, oplopend tot Rs 15.999. De Pro Max kostte Rs 14.999 voor de basisvariant tot Rs 18.999.

Redmi Note 10-serie: verwachte specificaties
Zoals hierboven vermeld, worden er drie Redmi Note 10-telefoons verwacht; een reguliere basisvariant, een Pro-versie en een Pro Max. Xiaomi heeft al bevestigd dat ten minste één telefoon een 108 MP-camera aan de achterkant zal hebben, wat waarschijnlijk de Pro Max zal zijn.

De Redmi Note 10-serie zal ook een AMOLED-display bevatten, hoewel het onduidelijk is of Xiaomi van plan is dit uit te breiden naar alle drie de telefoons in de serie of dat dit beperkt zal blijven tot de high-end. Het is ook niet duidelijk of de vernieuwingsfrequentie van het scherm hoger zal zijn, hoewel lekken hebben aangegeven dat de Redmi Note 10 Pro Max een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz zou kunnen hebben.

De telefoons worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon-processor. In het geval van de Redmi Note 10 Pro beweren lekken dat het de Snapdragon 732G zal zijn, hoewel dit nog niet officieel is bevestigd. Xiaomi heeft alleen aangegeven dat het de beste middenklasse-processor van Qualcomm zal zijn. De serie krijgt ook een classificatie voor water- en stofbestendigheid en wordt verkocht op Amazon en Mi.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *