Apple iOS 14.6, iPadOS 14.6 en tvOS 14.6 openbare bètaversies vrijgegeven

Na onlangs iOS 14.5 voor zijn apparaten uit te brengen, heeft Apple zojuist de openbare bèta’s van iOS 14.5, iPadOS 14.5 en tvOS 14.5 uitgebracht voor zijn iPhones, iPads en Apple TV-series voorafgaand aan de virtuele WWDC 2021 (Wereldwijde ontwikkelaarsconferentie) in juni. Rapporten hebben gesuggereerd dat de openbare bètaversie hetzelfde zal zijn als de eerste bètaversie voor ontwikkelaars die eerder deze week werd uitgerold.Apple heeft niet onthuld wat de wijzigingen zullen zijn in de bètasoftware van iOS 14.6. De veranderingen zullen echter niet te groot zijn en een groot deel van de nieuwe functies zal zijn wat gebruikers al hebben gezien met iOS 14.5 en iPadOS 14.5.

Naast iOS 14.5 zal het merk naar verwachting ook watchOS 7.4 en macOS 11 lanceren voor zijn smartwatches en de Apple TV-serie. Een RC-versie van de aanstaande macOS Big Sur 11.3-update is al uitgerold en de nieuwe update bevat meer aanpassingsopties voor Safari en nieuwe manieren om verschillende secties op de startpagina te herschikken. Er zijn ook optimalisaties opgenomen voor het uitvoeren van iOS-apps op M1-gebaseerde Macs.

Top tech nieuws nu
Apple TV 4K (2021) versus Apple TV 4K (2017): wat is het verschil?
Microsoft zou deze zomer een ‘Cloud PC’-service kunnen lanceren
Kan videogametherapie COVID-geïnduceerde ‘hersenmist’ behandelen?
KLIK HIER VOOR MEER
Hoe kom je aan de nieuwe bètaversie van iOS 14.6?
Gebruikers die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van Apple’s nieuwe iOS-, iPadOS- en tvOS 14.6-versies, kunnen naar de Apple Beta Software Program-website gaan en de software op in aanmerking komende telefoons installeren.

Terwijl Apple zich opmaakt voor het komende jaarlijkse WWDC-evenement, lijkt het erop dat het bedrijf al zijn apparaten wil updaten naar de volgende softwareversie voorafgaand aan het evenement. Dat zou logisch zijn, want op het WWDC 2021-evenement wordt van Apple verwacht dat het onder meer de volgende grote software-updates zal lanceren. Verwachte updates tijdens het evenement zijn onder meer iOS 15, tvOS 14, watchOS 8, iPadOS 15 en macOS 12. De conferentie begint op 7 juni en duurt tot 11 juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *