Nieuwe Zoom-update biedt meer emoji’s, de tool Vanishing Pen en andere functies

Zoom brengt een nieuwe update uit, die een aantal nieuwe functies, bugfixes en verbeteringen biedt. Deze omvatten een nieuwe annotatietool, uitgebreide beheermogelijkheden voor Zoom Chat, een volledige emoji-suite voor reacties, een oproepgeschiedenis, voicemail en hersteloptie voor opnames, en meer. Lees verder om meer te weten te komen over wat u allemaal krijgt met de aankomende Zoom-app-update.In een blogpost heeft Zoom alle functies en verbeteringen gedetailleerd. De populaire app voor videogesprekken heeft een Vanishing Pen-annotatiefunctie toegevoegd, die kan worden gebruikt om tekst of objecten op het gedeelde scherm te markeren zonder markeringsannotaties ongedaan te maken of te wissen.

Top tech nieuws nu
Apple-abonnementsmeldingen, iPad-startschermupgrades voor iOS 15
Apple richtte zich op een ransomwareaanval van $ 50 miljoen
Apple’s AirTags bevindt zich midden in een race om de beste Bluetooth-tracker aan te bieden
KLIK HIER VOOR MEER
Wanneer je de Vanishing Pen gebruikt om tekst of objecten te markeren, zal de markering na verloop van tijd verdwijnen, zodat je de aandacht van bezoekers kunt trekken zonder dat je je annotaties constant ongedaan hoeft te maken of te wissen. Je zult deze functie ook zien in Zoom Video Webinars, afgezien van Zoom-vergaderingen. De functie is toegankelijk op platforms zoals Windows, macOS en Linux.

Gebruikers van de Zoom-app zullen ook rechte lijnen en perfecte vormen moeten maken bij het maken van aantekeningen op een tablet met behulp van de mobiele Zoom-app met automatische whiteboard-vormen. De laatste corrigeert uw annotaties automatisch in de beoogde vorm. “Dit biedt organisaties een waardevol hulpmiddel voor live whiteboarden tijdens alle handen, trainingsbijeenkomsten en klant- / verkoopwebinars”, aldus het bedrijf. Deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS .

De update zal ook meer emoji-reacties opleveren en het voegt ook de mogelijkheid toe om een ​​huidskleur voor je emoji’s te kiezen. Voor grotere accounts zegt Zoom dat de volledige emoji-set moet worden ingeschakeld door beheerders en accounteigenaren.

Het bedrijf zegt dat Zoom Phone-gebruikers massameldingen kunnen activeren en ontvangen met InformaCast van Singlewire Software. De Portal TV van Facebook ondersteunt nu ook de Zoom-app. Mocht u het niet weten, Portal TV is een apparaat dat u kunt gebruiken om videogesprekken te voeren of bij te wonen op een groot scherm zoals een tv. Je kunt het volledige changelog hier bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *