WhatsApp, Instagram-services hersteld na meer dan 30 minuten wereldwijde uitval

New Delhi: de services op de berichten-app Instagram en WhatsApp van sociale media zijn hersteld nadat ze in veel delen van de wereld meer dan 30 minuten niet beschikbaar waren. Het stopte vrijdagavond in veel delen van India en de wereld, waardoor gebruikers geen berichten konden verzenden of iets op Instagram konden posten. Downdetector die realtime overzicht geeft van problemen en storingen met allerlei sociale mediaplatforms, zei in een tweet dat Facebook Messenger, WhatsApp en Instagram met technische problemen te maken hadden. Lees ook – ‘Wat een schande’! Aahana Kumra wordt gesjouwd omdat ze donkerder wordt in haar eerbetoon aan Jhulan GoswamiGebruikersrapporten geven aan dat WhatsApp problemen heeft sinds 13:34 EDT. https://t.co/cvGsWTfsWq RT als je ook problemen hebt #Whatsappdown Lees ook – Pooja Bedi deelt Hot Still uit controversiĆ«le condoomadvertentie in 1991

– Downdetector (@downdetector) 19 maart 2021 Lees ook – Rubina Dilaik, Neha Kakkar voeren Hook Up Steps uit op hun hit ‘Marjaneya’, Video is Must Watch

Kort nadat het technische probleem in India was gemeld, gingen gebruikers naar sociale mediaplatforms zoals Twitter om te klagen over de services. De reden van het addertje onder het gras moet echter nog worden vastgesteld.

Op Twitter zeiden WhatsApp-gebruikers dat een van ‘s werelds populairste instant messaging-apps al een tijdje niet meer werkt. Sommige Instagram-gebruikers meldden ook dat de app niet werkt.

Vanwege het technische probleem werden berichten niet afgeleverd op WhatsApp, gebruikers tweeten, terwijl er geen inhoud kon worden geladen op de app Instagram voor het delen van foto’s en video’s. Het officiĆ«le account van WhatsApp op Twitter heeft echter nog geen bericht over de kwestie gepost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *