WhatsApp werkt aan 3 verschillende afspeelsnelheden voor spraakberichten

WhatsApp zal binnenkort de mogelijkheid toevoegen om spraakberichten op verschillende afspeelsnelheden af ​​te spelen. Momenteel laat het bedrijf dat eigendom is van Facebook je spraakberichten op normale snelheid afluisteren. Deze functie helpt diegenen die een spraakbericht veel langzamer of sneller willen horen.WABetaInfo heeft gedeelde schermafbeeldingen van de functie, waaruit blijkt dat gebruikers drie afspeelsnelheidsopties krijgen. Deze omvatten 1.0X, 1.5X en 2.0X. De functie is onmiddellijk beschikbaar en u hoeft geen stappen te volgen om deze te gebruiken. Als je een spraakbericht ontvangt, voegt WhatsApp de afspeelsnelheidsknop eraan toe.

Top tech nieuws nu
De neurale polsband van Facebook leest hersensignalen
Wereldslaapdag 2021: vijf apps die u zullen helpen beter te slapen
Samsung Galaxy A52 en Galaxy A72 gelanceerd in India
KLIK HIER VOOR MEER
De geciteerde bron e meldde dat “WhatsApp ook lagere afspeelsnelheden zou ondersteunen, maar ze zullen niet voor het publiek worden vrijgegeven omdat ze minder logisch zijn. Deze functie is in ontwikkeling en zal beschikbaar zijn voor zowel iOS- als Android- bètaversies. ” WABetaInfo beweert ook dat de functie de komende weken zal worden uitgerold.

WhatsApp werkt ook aan een functie genaamd “Multi-Device Support”, die de berichtenservice naar verwachting de komende maanden aan zijn platform zal toevoegen. Het zal eerst beschikbaar zijn voor iOS-gebruikers en vervolgens voor Android WhatsApp-gebruikers, volgens de geciteerde bron.

WABetaInfo meldde dat “WhatsApp twee verschillende soorten Multi-Device aan het ontwikkelen is met WhatsApp Web, waar je WhatsApp Web kunt gebruiken zonder dat je primaire telefoon verbonden moet zijn met internet. En Multi-Device met andere apparaten waarmee je tot vier verschillende apparaten kunt verbinden met je belangrijkste WhatsApp-account. ”

Afgezien hiervan wordt van het bedrijf verwacht dat het ook de functie “Encrypted Chat Backup” introduceert. WhatsApp-chats zijn al end-to-end gecodeerd, maar je maakt een back-up van je chats in een app van derden, namelijk Google Drive. WhatsApp is van plan om een ​​nieuwe gecodeerde chatback-upoptie toe te voegen, die de privacy van gebruikers verbetert en voorkomt dat uw accounts worden gehackt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *