De beste apps en sites die YouTube in een jukebox veranderen voor je pc, Android- of iOS-apparaten

YouTube is – voor veel mensen – een van de beste plaatsen om gratis naar muziek te luisteren, maar hoewel de site het gemakkelijk maakt om video’s te vinden en afspeellijsten te maken, als je gewoon op zoek bent naar een manier om naar muziek te luisteren terwijl je dat doet wat ander werk, is het niet de beste plek om naar liedjes te luisteren zonder afleiding, zoals gerelateerde video’s en advertenties. Als je YouTube als een eenvoudige, overzichtelijke muziekspeler wilt gebruiken, wil je misschien deze methoden uitproberen.Youtify

Youtify is een webgebaseerde service waarmee u nummers van YouTube, Soundcloud en Official.fm kunt afspelen. Op deze website kunt u naar YouTube-video’s zoeken en deze aan een afspeellijst toevoegen. U kunt ook inloggen op uw Google-account om uw YouTube-afspeellijsten te synchroniseren. De video’s verschijnen in een klein vak linksonder in het scherm en je kunt deze ook op volledig scherm bekijken, zodat je voor het grootste deel naar muziek kunt luisteren, en als er een nummer is waar je echt van houdt, dan kun je een pauze en bekijk de video.

Sommige YouTube-kanalen zoals Vevo laten je geen video’s afspelen op sites zoals Youtify, maar dat is geen probleem omdat Youtify automatisch een alternatieve video van hetzelfde nummer afspeelt. Hoewel Youtify de meest essentiĆ«le bedieningselementen heeft voor het afspelen van muziek, heeft het geen herhaalknop. Dit betekent dat je niet naar een nummer of album in een loop kunt luisteren. In het instellingenmenu van Youtify kun je ook de videokwaliteit kiezen. Houd er rekening mee dat de geluidskwaliteit eronder lijdt als deze videokwaliteit te laag wordt ingesteld.

Youtify_635.jpg
Queuemusic en Tubalr zijn twee goede alternatieven voor Youtify. Hoewel de eerste fans van pixelart aantrekkelijk kan zijn, maakt de laatste het gemakkelijk om nummers op genre te zoeken – goed voor het vinden van nieuwe muziek.

Streamus (Google Chrome)

Als je naar muziek op YouTube wilt luisteren en liever geen video’s wilt kijken, dan is Streamus een geweldige Chrome-extensie voor jou. Hiermee kunt u uw eigen afspeellijsten maken, YouTube-afspeellijsten synchroniseren, naar nummers zoeken, ze in willekeurige volgorde of herhaalmodus afspelen – allemaal in de Chrome-browser. Het minimale ontwerp van Streamus zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die graag muziek op de achtergrond blijven spelen. Ondanks zijn minimalisme heeft Streamus de meeste functies die u nodig zou hebben. Dit omvat een functie genaamd online radio, waarmee je nieuwe muziek kunt vinden op basis van waar je naar hebt geluisterd. U moet het instellingenmenu bezoeken om standaard het zoekmenu te zien. Zorg ervoor dat u tijdens het zoeken geen woorden verkeerd spelt, aangezien Streamus de uitstekende “Bedoelde u …” zoekfunctie van Google niet heeft herkend.

Streamus.jpg
Android

Chrome-extensies werken niet op smartphones, maar er zijn eenvoudige manieren om YouTube-video’s af te spelen op Android en iOS. De YouTube-apps op Android en iOS stoppen met het afspelen van video’s op het moment dat u van app wisselt. Het gerucht gaat dat Google werkt aan een oplossing voor Android. Totdat beschikbaar is, kun je PVSTAR + downloaden , een gratis YouTube-speler die op de achtergrond blijft werken. Laad de gewenste nummers of afspeellijst en druk vervolgens op de homeknop. U kunt het afspelen regelen door omlaag te vegen om het Android-meldingscentrum te openen.

PVStar_635.jpg
Een andere manier om YouTube als je primaire Android-muziekspeler te gebruiken, is door zwevende YouTube-apps zoals Floating YouTube Popup Video te gebruiken , waarmee je YouTube-video’s open kunt houden terwijl je andere apps gebruikt. Deze apps zijn echter mogelijk niet ideaal voor telefoons met een klein scherm of voor oudere telefoons, omdat dit ook enige vertraging kan veroorzaken.

iOS

Verrassend genoeg is het vrij eenvoudig om nummers van YouTube op iOS te streamen, zoals Digital Inspiration uitlegt in een blogpost . Het enige dat u hoeft te doen, is youtube.com openen in Safari, een video afspelen en op de startknop drukken. Veeg nu vanaf de onderkant van het scherm omhoog om het Control Center te openen. Druk hier op de afspeelknop om nummers op de achtergrond te streamen.

Deze apps zijn geweldig voor degenen die het meeste uit de uitgebreide muziekcollectie van YouTube willen halen. Als je deze nuttig vond of als we een van je favoriete YouTube-muziekspelers hebben gemist, meld dit dan in de comments hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *