Signaal gebruiken op uw laptop of pc

Vraagt ​​u zich af hoe u Signal op uw laptop of pc kunt gebruiken? Als je een Signal-account hebt, kun je met de populaire berichten-app je account in een paar eenvoudige stappen synchroniseren tussen je telefoon en je laptop of pc. Signal wordt steeds populairder als alternatief voor instant messaging voor WhatsApp. Hiermee kunt u tekstberichten verzenden en ontvangen, en spraak- en video-oproepen plaatsen en ontvangen. Het heeft ook de aandacht getrokken vanwege de verbeterde beveiliging die voortkomt uit het open-source Signal Protocol. Signal biedt ook privacymogelijkheden zoals verdwijnende berichten, schermbeveiliging en registratievergrendeling.Al deze functies maken Signal compleet tegen WhatsApp en Telegram . Signal beweert in feite dat alle berichten die u op uw laptop of pc gebruikt, privé zijn.

Net als voor WhatsApp moet je de Signal-app op je telefoon hebben ( Android of iPhone ). Maar het gebruik van Signal op een laptop of pc is iets anders dan het gebruik van WhatsApp Web. Signal heeft geen webclient en is beperkt tot een desktop-app. Dit betekent dat u uw berichten op Signal niet via een webbrowser kunt openen. U moet de oorspronkelijke app op uw laptop of pc downloaden en installeren. De desktop-app van Signal is beschikbaar voor Windows- , macOS- en Linux- platforms. Het vereist ten minste 64-bits Windows 7, macOS 10.10 of 64-bits Linux-distributies die APT ondersteunen, zoals Ubuntu of Debian. Hier zijn de stappen die u moet volgen om Signal op uw laptop of pc te gebruiken.

Signaal verhoogt capaciteit nadat WhatsApp-kritiek miljoenen naar app brengt
Signaal gebruiken op uw laptop of pc
U kunt de onderstaande stappen volgen om Signal op uw laptop of pc te gebruiken. Zoals eerder vermeld, kan het een Windows-machine of een MacBook- of Linux-computer zijn.

Overschakelen naar Signaal? 5 tips en trucs die u moet kennen
Welke gegevens verzamelen verschillende berichten-apps zoals WhatsApp en Signal?
Signal FAQ: Wat is Signal en waarom verlaten mensen WhatsApp?
Download Signal Desktop van zijn site.
Installeer het gedownloade Signal-bureaublad op uw computer. U kunt de aanwijzingen van het installatiebestand volgen om de app op uw Windows-laptop of pc te downloaden. Als het op macOS draait, moet je Signal naar je map Toepassingen verplaatsen. Linux-gebruikers moeten de instructies op het scherm volgen om de Signal-repository te configureren en het pakket te installeren.
Na installatie koppelt u Signal Desktop aan uw telefoon door de QR-code op uw laptop- of pc-scherm te scannen. Om de QR-code te scannen, ga je naar Signaalinstellingen> tik op Gekoppelde apparaten en tik vervolgens op het plusteken ( + ) op je Android-telefoon of op Nieuw apparaat koppelen op iPhone.
U kunt nu een naam kiezen voor uw gekoppelde apparaat op uw telefoon.
Druk op de knop Voltooien .
Zodra de bovenstaande stappen zijn uitgevoerd, wordt uw Signal-account gesynchroniseerd tussen uw telefoon en uw laptop of pc. U krijgt berichten op de Signal-desktop-app. U kunt ook berichten verzenden via Signal – zonder uw telefoon tevoorschijn te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *