De grootste uitdagingen van het landschap

Nu de kou en regen eindelijk verdwenen zijn, kunnen we stoppen met zoeken naar dingen om in huis te fotograferen en verder gaan waar we gebleven waren met onze landschapsfotografie.Maar zelfs onder betere omstandigheden kan het moeilijk zijn om het landschap goed vast te leggen. Een heldere lucht in combinatie met donkere landschapselementen kan het lastig maken om een ​​nauwkeurige belichting te krijgen. Gelukkig zijn we hier om te helpen!

Voor de nieuwste infographic in onze doorlopende reeks fotografie-spiekbriefjes hebben we besloten om enkele van de meer uitdagende aspecten van het fotograferen van landschapsfotografie aan te pakken. We hebben vier belangrijke uitdagingen gekozen: compositie, belichting voor het land, belichting voor de lucht en het vastleggen van bewegend water.

Voor elk van deze vier uitdagingen hebben we een handig stroomschema gemaakt dat u stap voor stap door de opname leidt, zodat u de opname kunt maken die u in gedachten had.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Sleep deze infographic gewoon naar uw bureaublad om hem de volgende keer dat u gaat fotograferen op te slaan als handige referentie. En als je deze infographic leuk vond, zou je ook onze downloadbare spiekbriefje voor landschapsfoto’s of onze korte handleiding over wat je histogram zegt over je landschappen kunnen waarderen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *