Hoe je vanavond de livestream van Fox News Republikeins presidentiële debat kunt bekijken

Update: de livestream van Fox News Presidential Debate van vanavond is aan de gang! Je kunt het online bekijken met de volgende instructies.Fox News organiseert vanavond, donderdag 28 januari om 16.00 uur PT, 19.00 uur ET, de eerste livestream van het Republikeinse presidentiële debat van 2016. Dit GOP-debat vindt plaats in het Iowa Events Center in Des Moines, Iowa, met Texas Senator Ted Cruz, Florida Senator Marco Rubio en Ben Carson, naast andere GOP-kandidaten.

Opvallend afwezig in de livestream van het debat van vanavond zal Donald Trump zijn. Als je online kijkt, zul je hem niet zien, en hij geeft de schuld aan zijn vete-debat-moderator Megyn Kelly. Volgens Fox News Channel wacht er een podium in de coulissen voor het geval Trump op het laatste moment van gedachten verandert.

Hoewel het debat zelf in de Iowa wordt gehouden, hoef je geen waanzinnig lange reis te maken om het persoonlijk te bekijken. Fox News zal het zelfs gratis online streamen, geen abonnement nodig via zijn website.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Eerder deze week aangekondigd, hebben acht kandidaten zich gekwalificeerd voor het hoofdpodiumdebat, waaronder Donald Trump, Ted Cruz, Marco Rubio, Ben Carson, voormalig gouverneur van Florida Jeb Bush, New Jersey-gouverneur Chris Christie, Ohio-gouverneur John Kasich en Kentucky Senator Rand Paul.

Het eerdere undercard-debat zal bestaan ​​uit voormalig HP CEO Carly Fiorina, voormalig gouverneur van Arkansas, Mike Huckabee, voormalig senator van Pennsylvania, Rick Santorum en voormalig gouverneur van Virginia, Jim Gilmore. Ja, het is maanden geleden dat we Gilmore in aanmerking hebben gezien voor een GOP-debat. Is nog niet uitgevallen.

Om deel te nemen aan het hoofdevenement, moest de kandidaat in de top zes eindigen in een gemiddelde van recente peilingen of in de top vijf in een gemiddelde van recente peilingen in Iowa of New Hampshire. Het eerdere debat heeft een veel mildere toelatingseis van slechts 1% in ten minste één van de recente landelijke peilingen.

Live stream van Fox News Presidential Debate

Hoe u de livestream van het Fox News Presidential debat kunt bekijken
Dus nu je alle spelers kent en de beperkingen om binnen te komen, blijft er maar één vraag over: hoe stem je precies af?

Gelukkig is het antwoord hier eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de website van Fox News gaan, waar een livestream gratis beschikbaar zal zijn zonder abonnement.

We zullen de officiële livestreamlink van Fox News Debate hier verstrekken zodra deze beschikbaar is. Dat gebeurt meestal een paar uur voor het eerste undercard GOP-debat, dus houd het in de gaten.

Het debat zou, naar alle waarschijnlijkheid, groot moeten zijn, aangezien het een van de laatste keren is dat de kandidaten het podium zullen betreden voor de caucuses in Iowa, die de formele start vertegenwoordigen van de Republikeinse presidentiële nominaties.

Ga naar FOXNews.com om het debat op alle desktopapparaten te streamen en je zou een link naar het debat moeten zien zodra het begint.

Fox News Republikeins presidentiële debat Kijk online

Als je op zoek bent naar een meer traditionele manier om te zien hoe de kandidaten vragen ontwijken, kun je natuurlijk afstemmen op het Fox News TV-kanaal en de Fox New-radio, evenals de Fox News Mobile- en Fox News Go-apps als je dat hebt heb je mobiele apparaat in de buurt.

Fox News zal deze keer ook samenwerken met YouTube en Google om realtime inzichten te bieden in de vragen die de moderators stellen via Google Trends, evenals aanvullende vragen van vooraf gekozen YouTube-persoonlijkheden.

OK, maar hoe zal dit debat anders zijn?
Het zal in ieder geval Rand Paul hebben. De vorige keer dat de campagne van Paul niet genoeg populariteit oogstte om het primetime-debat te halen, leidde de Kentucky Senator ertoe het hele evenement volledig af te zien.

Helaas, terwijl Trump nieuwe scores heeft te regelen met Ted Cruz en Fox News-anker Megyn Kelly, zullen we dat politieke drama niet zien spelen.

De andere grote recente ontwikkeling was de voormalige vice-presidentskandidaat Sarah Palin die Donald Trump steunde, tot grote ergernis van zijn oppositie, terwijl radiopresentator Glenn Beck zijn knipoog naar Ted Cruz gaf.

Fox News Republikeins presidentiële debat Kijk online

Maar toegegeven, het zal niet lang duren voordat de politieke wagens weer ronddraaien op 6 februari, wanneer ABC zijn kans zal maken om de Republikeinse presidentskandidaten te verwelkomen.

Het volgende democratische presidentiële debat vindt plaats op donderdag 11 februari aan de Universiteit van Wisconsin-Milwaukee en wordt gehost door PBS.

Ga verder naar de volgende pagina om te lezen wat er is gebeurd tijdens het laatste Republikeinse debat van FBN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *