Best Anthem Javelin: welke klasse is het meest geschikt voor jou

Het nieuwste games-as-a-service-model van BioWare, Anthem , is nu op alle grote platforms gelanceerd. In Anthem speel je als freelancer – een huurling die de taak heeft de haven te beschermen die bekend staat als Fort Tarsis. Dit vereist dat je op missies gaat die expedities worden genoemd, waarvoor je een pak draagt ​​dat bekend staat als een Javelin, waarmee je kunt vliegen, evenals een overvloed aan unieke gevechtsmogelijkheden.Op dit moment zijn er vier javelins in Anthem: Ranger, Colossus, Storm en Interceptor. Het punt is dat het moeilijk is om te zeggen welke van deze het beste is , omdat alle vier de pakken het beste zijn in waarvoor ze zijn ontworpen. Dus in plaats van je te vertellen welke Javelin het krachtigst is, is het misschien handiger om te zeggen welke Javelin het beste bij je speelstijl past.

Om dat te doen, moeten we alle vier de kleuren afzonderlijk bekijken en tot een conclusie komen over waar elke speer het beste in is, en ook hoe elke speer synergetisch werkt met de rest.

Ranger

Omdat je de eerste Javelin bent die je ontgrendelt in Anthem, is het gemakkelijk om de Ranger af te doen als een wegwerppak. Hoewel dit de tutorial Javelin is, presteert het in bepaalde situaties eigenlijk beter dan de anderen, ondanks het feit dat dit nadrukkelijk niet de bedoeling is. Het kan worden gedocumenteerd als de meest uitgebalanceerde klasse, niet gespecialiseerd in een bepaalde gevechtsstijl, maar het is eigenlijk een van de betere kleuren in termen van ondersteuning.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
In Anthem is alles gebaseerd op combo’s, vooral bij hogere moeilijkheidsgraden. Om een ​​combo te activeren, heb je twee dingen nodig: een primer en een detonator. Het Ranger-pak is briljant uitgerust om primers uit te voeren, waarop andere klassen vervolgens kunnen profiteren met verwoestende ontstekers. De Ranger kan ook zijn Bulwark Point-vaardigheid gebruiken om een ​​schild rond zijn squadron te plaatsen, waardoor een aantal interessante strategieën mogelijk is met opwekkingen en gebiedscontrole.

Hoewel de Ranger niet het meest flitsende pak is – tenzij je echt creatief wordt met maatwerk – is het een echt krachtige Javelin als je teamsamenstelling goed is. Het is de moeite waard om in elk squadron een Ranger te hebben, en als je normaal gesproken de voorkeur geeft aan allround lessen in shooters, kan dit de Javelin voor jou zijn.

Kolos

Het Colossus-pak lijkt op wat de meeste andere online games als een tank zouden bestempelen – en dat is ook wat het doet in Anthem. De grootste van de pakken, jouw taak als Colossus is om mobs te controleren. Je hebt een veel groter gezondheidspoel dan alle andere Javelins, hoewel dit bedrieglijk kan zijn gezien het feit dat je ook veel minder mobiel bent. Natuurlijk kun je aanvallen en veel klappen incasseren, maar je moet niet vergeten dat je niet bijzonder goed uitgerust bent om een ​​uitgang te maken als je laag bent. Daarom is het Colossus-pak waarschijnlijk het moeilijkste om onder de knie te krijgen.

Als je je Taunt-vaardigheid gebruikt, zullen alle vijanden in de buurt op jou focussen, en dat kan geweldig zijn als je met een coöperatief team speelt. Onthoud echter dat deze les bijna volledig is gebaseerd op teamwerk en communicatie. Het is net als Overwatch – Winston is een hoofdbestanddeel van veel composities op professioneel niveau, maar in lagere rangen kan hij gemakkelijk worden tegengegaan als zijn team niet met hem samenwerkt. Een Colossus past ongelooflijk goed bij een Storm, omdat ze elkaar kunnen helpen om enkele van de meest gigantische ontploffingen in het spel te veroorzaken.

Houd er wel rekening mee dat als je verbrandt of bevroren raakt terwijl je er middenin zit, je zo goed als dood bent. Kies je gevechten, schakel de menigte op het juiste moment in en haal de hitte weg van de rest van je team, zodat je hele mobs in één klap kunt vernietigen.

Storm

Als er op dit moment een beste Javelin zou zijn, zou het waarschijnlijk Storm zijn. Het is een beetje broos, met het op een na ondiepste gezondheidspoel, maar het heeft voldoende mobiliteit om inkomende aanvallen te ontwijken zodra je aan de beweging gewend bent.

Zoals eerder vermeld, zijn de meeste gevechten van Anthem gebaseerd op combo’s. De Ranger is een geweldige primer Javelin, terwijl de Colossus een aantal enorme ontploffingen kan ontketenen. Storm kan beide, en kan dit op afstand doen dankzij het vermogen om bijna voor onbepaalde tijd te zweven – als je slim bent.

Omdat je meestal binnen bereik bent, zul je waarschijnlijk niet te veel treffers krijgen, vooral als je een Colossus hebt die er goed in is om vijanden naar hen toe te jagen. Je kunt dus je volledige aandacht besteden aan het opzetten van combo’s en profiteren van primers die je teamgenoten voor je opstellen. Storm is veel meer gericht op vaardigheden dan de andere klassen, maar deze vaardigheden kunnen verwoestend zijn als je ze eenmaal onder de knie hebt. Bij hogere moeilijkheidsgraden is het verplicht om ten minste één, zo niet twee, Storm-spelers in je team te hebben.

Onderschepper

Ah, de onderschepper. Onze favoriete klas, maar helaas waarschijnlijk de zwakste. Als een op melee gebaseerde Javelin houdt de speelstijl van de Interceptor in dat je vijanden van dichtbij en persoonlijk benadert. Het is dan ook jammer dat de Ranger hier eigenlijk beter voor geschikt is vanwege het feit dat hij meer duurzaamheid heeft. In feite is bij hogere moeilijkheidsgraden de outputwaarde van vijandelijke schade zo hoog dat het niet aan te raden is om hen in close combat met iets anders dan een Colossus te betrekken.

Als je ranged moet spelen om in leven te blijven met een melee-gebaseerde klasse, verspil je een Javelin-slot. De Interceptor is niet onhaalbaar, en als je er goed in bent, kun je waarschijnlijk op elke moeilijkheidsgraad spelen. En als je niet geïnteresseerd bent in Grandmaster, kun je vijanden echt gemakkelijk opruimen met lagere moeilijkheidsgraden. Nogmaals, dit is de Javelin die we het leukst vinden, omdat we houden van de stijl van vechten. Het zit nu gewoon niet op een goede plek in vergelijking met de andere kleuren, die allemaal veel meer toevoegen aan een team. Het is niet per se meta, omdat alle andere Javelins meer toevoegen in termen van combo-potentieel.

Keuzes

Dus hoewel er geen beste speer is, is er waarschijnlijk een die het beste bij u past. Als je een tankachtige speler bent, zou je in de frontlinie moeten staan ​​met een Colossus-pak.

Als je een tacticus bent, biedt het Storm-pak je de mogelijkheid om zowel het soort plays op te zetten als uit te voeren dat jou en je team veilig terug naar Fort Tarsis brengt.

Allrounders zullen de Ranger Javelin waarderen, omdat je hiermee een beetje van alles kunt doen, en met een alleskunner in de buurt heb je extra veelzijdigheid voor wanneer een gevecht eruit ziet alsof het naar het zuiden gaat.

De arme Interceptor heeft op dit moment wat buffs nodig, maar het is waarschijnlijk de leukste Javelin van de partij, en als je het van binnen en van buiten leert, zou je het op elk niveau moeten kunnen gebruiken – gezien het feit dat je team is meewerken, dat wil zeggen.

Dat is tenslotte het belangrijkste in Anthem. Om te lenen van de titel van het prequel-boek dat door Bioware is gelanceerd ter ondersteuning van Anthem, ‘alleen sterk, samen sterker’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *