Stickers maken in WhatsApp: aan de slag met het maken van stickers voor WhatsApp

Met WhatsApp kunnen mensen eindelijk stickers van elkaar verzenden en ontvangen, iets wat andere berichten-apps jaren geleden hebben toegevoegd. Deze nieuwe ontwikkeling brengt een opwindende mogelijkheid met zich mee: de mogelijkheid om je eigen WhatsApp-stickers te maken. Er zijn meerdere manieren om WhatsApp-stickers te maken, maar de gemakkelijkste manieren zijn door apps te downloaden waarmee je snel stickers kunt maken. We zijn erin geslaagd om WhatsApp-stickerpakketten in minder dan vijf minuten te maken op iPhone en Android, dus het proces is heel eenvoudig.Voordat u verder gaat, is het belangrijk om te weten dat de beste manier om aangepaste stickerpakketten te maken, wordt vermeld op de WhatsApp-website . Er zijn voorbeeld-apps geleverd door WhatsApp waar u enkele basiswijzigingen kunt aanbrengen en deze kunt indienen in de App Store of Google Play, waardoor dit uw eigen sticker-apps voor WhatsApp wordt. Dit is echter voor de meeste mensen geen praktische optie, daarom hebben we alle stappen via de makkelijke methode doorlopen en hebben we ze hieronder op een rijtje gezet.

Houd er rekening mee dat deze apps voor het maken van stickers van derden erg goed werken, maar we weten niet veel over hun oorsprong en of deze apps misbruik zullen maken van door u verleende machtigingen. We zouden twee keer nadenken voordat we machtigingen voor apps van derden aan uw hele fotogalerij verlenen, want die kunnen worden misbruikt. Als je dat goed vindt, volg dan deze stappen om je eigen stickers voor WhatsApp te maken.

Hoe u Nieuwjaar 2019-stickers op WhatsApp kunt vinden, maken en delen
Hoe WhatsApp-stickers op Android te maken
Volg deze stappen om uw eigen WhatsApp-stickerpakketten op Android te maken.

Newsbeep
whatsapp stickermaker android sc Whatsapp

Download de Sticker Maker-app op Android .
Tik op Maak een nieuw stickerpakket aan .
Geef het stickerpakket een naam en voeg een auteursnaam toe voor het pakket, voor het geval u de eer wilt opnemen voor het maken van deze stickers.
Je ziet 30 tegels in het volgende scherm. Tik op een van deze en vervolgens op Foto maken , Galerij openen of Bestand selecteren om afbeeldingen te selecteren. Met de eerste optie kunt u een foto maken, met de tweede optie kunt u uw fotogalerij openen en met de derde optie kunt u afbeeldingen uit uw bestandsbeheerder selecteren.
Met de volgende stap kunt u de afbeelding in een vorm knippen. U kunt kiezen uit Vrije hand (om handmatig een vorm te tekenen en de sticker bij te snijden ), Vierkant knippen of Cirkel knippen .
Als je klaar bent met bijsnijden, tik je op Ja, Sticker opslaan .
Zodra je drie stickers hebt toegevoegd, kun je op Toevoegen aan WhatsApp tikken . U ziet een bevestigingsbericht op het scherm zodra het is toegevoegd.
Open nu WhatsApp , tik onderaan op het emoji- pictogram> stickerspictogram . Nu zie je je nieuwe stickerpakket als het laatste in de lijst met stickerpakketten.
Om een ​​stickerpakket te verwijderen, tikt u op het pakket> pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek> Verwijderen .
Hoe WhatsApp-stickers op de iPhone te maken
Volg deze stappen om uw eigen WhatsApp-stickerpakketten op een iPhone te maken. De app die we gaan gebruiken, is een gepolijste fotobewerkings-app waarmee je heel eenvoudig gratis WhatsApp-stickerpakketten kunt maken.

WhatsApp-stickers downloaden en verzenden
whatsapp stickers bazaart Bazaart

Download de Bazaart- app op iPhone.
Open de app en tik op Nieuw starten of Foto openen .
Nu kunt u de tools van de app gebruiken om uw sticker te maken. Je kunt het gemakkelijk in vormen knippen, dialoogvensters toevoegen en nog veel meer via de tools op het scherm van Bazaart.
Als je klaar bent, tik je op het pictogram Delen en tik je op WhatsApp .
De app zal je vragen om je naam toe te voegen voor het geval je het stickerpakket wilt ontvangen. Tik vervolgens op het volgende scherm op Toevoegen aan WhatsApp .
Hiermee wordt je sticker aan WhatsApp toegevoegd. Tik op het stickerpictogram in het formulier waarin u berichten typt. Je stickers worden hier weergegeven.
Met Bazaart kun je ook gemakkelijk je stickerpakket updaten. Herhaal gewoon stap 2 t / m 4 hierboven en u ziet een nieuw scherm waarin u wordt gevraagd of u uw stickerpakket wilt bijwerken of verwijderen. Tik op Update om meer stickers aan je pakket toe te voegen.
Bazaart is een gratis app op iPhone waarvan de meeste functies zijn vergrendeld achter een maandelijks abonnement. Het maken van WhatsApp-stickers is helemaal gratis, maar mocht dat in een toekomstige update veranderen, dan kun je altijd een andere app gebruiken zoals Sticker Maker voor WhatsApp om de klus net zo gemakkelijk te klaren.

Hoe heb je een WhatsApp-stickerpakket gemaakt? Laat het ons weten via de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *