Super Bowl 2021 kijken op Hulu: alles wat je moet weten

We eindigen dit weekend allemaal voor Super Bowl LV, en talloze miljoenen over de hele wereld die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, zullen kijken hoe de Chiefs and Buccaneers botsen met een Super Bowl-livestream .Elk jaar wisselen de uitzendrechten van de Super Bowl van eigenaar, en soms voelt het als een uitdaging om bij te houden welke sporten beschikbaar zijn op welke platforms. Maar ook dit jaar is Hulu , net als een uurwerk, een van de streamingdiensten die u gedekt heeft.

Lees meer of meld u aan op de Hulu-website
Wat is Hulu?
Hulu is een op abonnementen gebaseerde streamingdienst die video’s op aanvraag aanbiedt en gedeeltelijk eigendom is van The Walt Disney Company. Het biedt zijn inhoud in een breed scala aan resoluties, waaronder 720p (HD) en 1080p (Full HD). 4K-resolutie is ook beschikbaar, maar alleen op Apple TV en Chromecast Ultra.

Naast het aanbieden van een VOD-abonnementsservice die niet al te veel verschilt van die van Netflix of Amazon Prime Video, heeft het ook de Hulu + Live TV-service waarmee je een selectie kabelkanalen kunt bekijken.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Met een actieve internetverbinding en een abonnement op de Live TV-service kunnen Hulu-gebruikers televisieprogramma’s, documentaires en live-evenementen streamen, waaronder de Super Bowl. Je kunt het ook gebruiken om uitzendingen van games en wedstrijden van grote sportcompetities te bekijken, zoals de NFL, NBA, NCAA en Premier League.

Hulu-plannen en prijzen : lees meer over de beschikbare pakketten
De beste Hulu + Live TV-deals van vandaag
Hulu
Hulu + Live tv
$ 64,99
/ mnd
Visie
Bij
Hulu
Hulu

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)
Op welke apparaten kun je Hulu bekijken?
De inhoud van Hulu is gemakkelijk toegankelijk via de website, maar u kunt ook de speciale apps voor smartphones, slimme televisies, mediastreamers en gameconsoles downloaden.

Het is beschikbaar op Android, iOS, Apple TV, Chromecast, Fire TV, Roku, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X / S, Nintendo Switch en meer.

Super Bowl LV kijken met (of zonder) Hulu
Het eerder genoemde Hulu + Live tv-plan wordt geleverd met meer dan 65 live-kanalen, waaronder ABC, CBS, CNN, FOX en NBC.

De uitzendrechten van Super Bowl wisselen tussen Fox, NBC en CBS, dus de Super Bowl is altijd beschikbaar met een Hulu + Live TV-abonnement. De Super Bowl van 2021 wordt uitgezonden op CBS en je kunt de hele game op Hulu bekijken, samen met de berichtgeving voor en na de game – en alle advertenties die op je lokale CBS-netwerk verschijnen.

Hulu + Live TV biedt ook een gratis proefperiode van zeven dagen , dus je hoeft niet te betalen voor een abonnement als je alleen de grote wedstrijd wilt kijken. Vergeet niet om het abonnement op te zeggen voordat er kosten in rekening worden gebracht, aangezien Hulu + Live TV-abonnementen sinds december 2020 $ 64,99 / maand kosten.

En als je je al hebt geabonneerd op services zoals CBS All Access , FuboTV, YouTube TV of AT&T TV Now, dan kun je de Super Bowl op CBS daar ook zien.

Als Hulu is uw Super Bowl streaming dienst van keuze, kunt u schuif het spel door de toegang tot de NFL Football Sports Collection binnen de Hulu app of website. Je kunt de uitzending ook vinden in de gids of door rechtstreeks naar de Super Bowl-pagina te gaan, die kort voor de wedstrijd zou moeten verschijnen.

Problemen met Hulu en de Super Bowl
Het is goed op te merken dat Hulu in januari 2021 CBS-dekking verloor in een hele reeks lokale markten, wat betekent dat zijn Live TV-platform niet langer de Super Bowl (of enige CBS-programmering) op die locaties zal laten zien.

De meeste zijn gelieerde ondernemingen die eigendom zijn van Sinclair en Allen Media Broadcasting, en u kunt het hele verhaal lezen op whattowatch.com .

Dit zijn de beste Super Bowl TV-deals die je dit jaar tot nu toe kunt krijgen
Super Bowl 2021 kijken op FuboTV : nog een geweldig alternatief
Ontdek hoe u dit jaar naar de halftime-show van Super Bowl kunt kijken
De beste Hulu + Live TV-deals van vandaag
Hulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *