PDF naar PPT: gratis converteren op computer, telefoon

Converters van PDF naar PPT zijn gemakkelijk beschikbaar. PPT is het formaat voor presentaties dat werd gepopulariseerd door Microsoft Powerpoint. Als u uw PDF-bestanden naar PPT wilt converteren, zijn er verschillende manieren om dit te doen via online en offline methoden. In een PPT-document kunt u geanimeerde teksten, overgangseffecten aan dia’s, audio of zelfs een video toevoegen, wat allemaal niet mogelijk is in een PDF-bestand. In deze handleiding vertellen we u een aantal methoden waarmee u PDF naar PPT kunt converteren.Converteer PDF online naar PPT
Er zijn veel websites van derden waarmee u PDF naar PPT kunt converteren, en degene die we aanbevelen is ILovePDF. U kunt deze website op uw computer of telefoon bezoeken en gratis een PDF-bestand converteren naar een PPT-document. Volg deze stappen.

Bezoek ilovepdf.com en selecteer PDF naar Powerpoint .
Klik op de volgende pagina op PDF-bestand selecteren om het PDF-bestand te kiezen dat u wilt converteren. Nadat u de selectie heeft gemaakt, drukt u op Openen .
Zodra het bestand is geladen, drukt u op Converteren naar PPTX .
Nadat de conversie is voltooid, klikt u op POWERPOINT downloaden op om de PPT op uw apparaat op te slaan.
Deze methode is volledig gratis en werkt op alle belangrijke besturingssystemen, waaronder Windows 10 , macOS , Android en iOS .
Als alternatief kunt u ook andere online websites van derden uitproberen waarmee u PDF naar PPT kunt converteren. Enkele van de beste zijn – hipdf.com, smallpdf.com en pdf2go.com.

PDF naar PPT-converter met OCR
Als u het niet erg vindt om te betalen om PDF’s naar PPT’s te converteren, dan is Adobe Acrobat DC een zeer goede optie. Het laat je ook offline PDF naar PPT converteren. Als uw PDF een gescand document is, zal Adobe Acrobat DC er automatisch OCR op uitvoeren. Volg deze stappen om aan de slag te gaan.

Hier leest u hoe u PDF-bestanden gratis kunt comprimeren
Open het PDF-document in Adobe Acrobat DC op uw computer .
Zodra het bestand is geladen, klikt u op Extra in het bovenste deelvenster> klik op PDF exporteren .
Klik op Converteren naar en kies Microsoft Powerpoint .
Klik ten slotte op Exporteren naar Powerpoint om uw nieuwe PPT-bestand lokaal op uw computer op te slaan.
Zoals we hierboven vermeldden, biedt Adobe Acrobat DC een betaald abonnement, maar je krijgt de eerste zeven dagen wel als gratis proefperiode. In die tijd kunt u alle Adobe-services gebruiken en als u er eenmaal tevreden over bent, kunt u ervoor kiezen om door te gaan of uw abonnement op te zeggen vóór de volgende betalingscyclus. Klik hier om de plannen en prijzen te bekijken.

Newsbeep
Naast deze twee methoden kunt u voor dit proces ook Microsoft PowerPoint gebruiken. Daarvoor moet u echter eerst het PDF-bestand naar een Word-document converteren en dan alleen kunt u het Word-bestand naar een PPT converteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *