Hoe u de persconferentie van Sony’s Paris Games Week kunt bekijken

Op dinsdag 27 oktober om 16.45 uur GMT (17.45 uur CET, 9.45 uur PST, 12.45 uur EST) zal Sony het podium betreden tijdens de Paris Games Week, waar het nieuwe PlayStation 4- games zal aankondigen, samen met updates voor enkele van de eerder aangekondigde titels.Nu Sony ons al genoeg heeft gegeven om enthousiast over te zijn tijdens de E3- en TGS-conferenties (Tokyo Game Show) van dit jaar, zal het interessant zijn om te zien wat het bedrijf nog meer te bieden heeft.

Aangezien de conferentie in Parijs plaatsvindt (in La Grande Arche de la Défense), zijn we er vrij zeker van dat de Franse ontwikkelaar Quantic Dream zal verschijnen om te pronken met zijn opvolger van Heavy Rain and Beyond: Two Souls.

Andere Europese ontwikkelaars, zoals het Britse Media Molecule, zouden ook een sterke aanhang moeten hebben, en hopelijk krijgen we misschien ook wat meer informatie over PlayStation VR .

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Zoals altijd is de beste manier om deze conferenties live te beleven, dus hier is hoe je Sony’s Paris Games Week PlayStation Press Conference kunt bekijken.

Hoe u de PlayStation-persconferentie van Sony’s Paris Games Week op uw pc kunt bekijken
Als je achter een pc zit, heb je genoeg keuze om de PlayStation Press Conference van Sony’s Paris Games Week live te bekijken.

Sony heeft een eigen livestream op zijn PlayStation Blog , die wordt vertaald in het Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans.

Je kunt ook naar Sony’s PlayStation YouTube-kanaal gaan , dat ook de conferentie livestreamt. Dit is waarschijnlijk een veiligere gok als er enkele grote aankondigingen zijn, omdat de infrastructuur van YouTube beter bestand is tegen pieken in het verkeer.

Je kunt de livestream hier ook bekijken, in de onderstaande video:

Onze zusterwebsite GamesRadar + zal het evenement ook livestreamen en er zullen nieuwsteams op de conferentie aanwezig zijn om verwoed het laatste nieuws te typen.

Hoe u de PlayStation-persconferentie van Sony’s Paris Games Week op uw mobiele apparaat kunt bekijken
Als je Sony’s Paris Games Week PlayStation Press Conference op je smartphone of tablet wilt bekijken, kun je de officiële PlayStation Twitch Steam bekijken via de Twitch-app.

Je kunt de livestream ook bekijken via Sony’s PlayStation-app, die beschikbaar is voor Android- en iOS- apparaten.

Hoe je de PlayStation-persconferentie van Sony’s Paris Games Week kunt bekijken

Open de app en tik op Evenementen, kies vervolgens ‘Aanbevolen’ in de vervolgkeuzelijst en de livestream van Sony zal verschijnen. U kunt het zo instellen dat het automatisch start wanneer het evenement begint, zodat u geen aankondigingen mist.

Hoe u de PlayStation-persconferentie van Sony’s Paris Games Week op uw PlayStation 4 kunt bekijken
Je kunt de PlayStation Press Conference ook op je PlayStation 4 bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de app Evenementen openen om de livestream te bekijken.

Hoe u de PlayStation Press Conference op sociale media kunt volgen
Als je de livestream niet kunt bekijken waar je bent, kun je nog steeds alle aankondigingen op sociale media volgen. Sony zal foto’s en updates van de beursvloer op zijn Instagram-account plaatsen , evenals nieuws en aankondigingen op Twitter .

We zullen ook spannend nieuws van het evenement posten op ons Twitter-account , en je kunt de hashtag #playstationpgw bijhouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *