Hoe je tussen ons kunt komen op Nintendo Switch

Als je je hebt afgevraagd hoe je Among Us op de Nintendo Switch kunt krijgen , is het nog nooit zo eenvoudig geweest om op dit moment deel te nemen aan een van de grootste games. De online multiplayer-sensatie, die de afgelopen maanden in populariteit is toegenomen, is de perfecte titel om met vrienden te spelen, vooral tijdens deze periode van isolatie vanwege Covid-19.



Maar waar gaat Among Us over? Welnu, het uitgangspunt is op het eerste gezicht vrij eenvoudig: elke speler neemt de rol van bemanningslid op zich en voert taken uit om het schip operationeel te houden. De twist is echter dat één bemanningslid (willekeurig gekozen) speelt als een bedrieger, wiens doel het is om alle anderen aan boord van het schip te saboteren en te doden. De overige bemanningsleden krijgen vervolgens de taak om uit te zoeken wie de bedrieger kan zijn.

Maar dat is niet alles. Zodra een bedrieger is gekozen, worden ze overboord gegooid uit de luchtsluis van het schip. Maar, afhankelijk van hoe sluw de bedrieger is, kunnen spelers de verkeerde persoon uitwerpen, wat betekent dat de bedrieger kan blijven rennen.

Nintendo Switch vs Nintendo Switch Lite : is groter echt beter?
Nintendo Switch Lite-recensie : een speciale handheld-console
Nintendo Switch Online : alles wat je moet weten
Klinkt best leuk, toch? Als je mee wilt doen, kun je als volgt onder ons komen op Nintendo Switch. En ja, je hebt een Nintendo Switch Online-abonnement nodig om het te spelen.

Ga naar de Nintendo Switch eShop
Nintendo Switch eShop

(Afbeelding tegoed: Nintendo)
Je vindt Among Us in de Nintendo eShop, geprijsd op $ 5 (£ 3,89 / AU $ 6,45). Klik gewoon op het oranje boodschappentaspictogram onder de gametegels met de naam ‘Nintendo eShop’ en bevestig welk account je gaat gebruiken wanneer daarom wordt gevraagd.

Hoewel Among Us waarschijnlijk hoog in het gedeelte ‘Charts’ staat vanwege zijn populariteit, is de gemakkelijkste en meest onfeilbare manier om het te vinden, door te zoeken en ‘Among Us’ in te typen. Zodra het in de zoekresultaten verschijnt, klik je door naar de spelpagina.

Je zou wat schermafbeeldingen en game-informatie moeten zien, evenals een knop ‘Doorgaan naar aankoop’ aan de rechterkant. Als je de game wilt kopen, waarvan we aannemen dat je dat doet, klik dan op ‘Doorgaan met kopen’ en je krijgt een aantal betalingsopties te zien. Je kunt een creditcard, Nintendo eShop Card, PayPal of alle gouden punten die je hebt verzameld gebruiken voor korting of om het spel gratis te krijgen.

De game neemt gelukkig niet veel ruimte in op je systeem, want het is slechts 448 MB. Als je weinig ruimte hebt, bekijk dan de beste Micro SD-kaarten voor Nintendo Switch .

Abonneer je op Nintendo Switch Online
Nintendo Switch Online

(Afbeelding tegoed: Nintendo)
Voordat je Among Us op Nintendo Switch krijgt, is het de moeite waard om te herhalen dat je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebt om het te spelen. Among Us is een online multiplayer-game, wat betekent dat je je moet abonneren op de online service van Nintendo.

De Nintendo Switch Online-service begint bij $ 3,99 / £ 3,49 / $ 5,95 per maand, maar je kunt besparen door je voor 3 maanden te abonneren voor $ 7,99 / £ 6,99 / AU $ 11,95, of een jaarabonnement voor $ 19,99 / £ 17,99 / AU $ 29,95.

Als je je abonneert op Nintendo Switch Online, krijg je ook toegang tot cloudopslag, retro-titels van de NES en SNES, evenals exclusieve games, aanbiedingen en kortingen.

De beste Nintendo Switch Online-deals van vandaag
7 Amazon-klantrecensies
☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Nintendo Switch Online …
Amazon
$ 19,99
Visie
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
Beste Nintendo Switch-spellen : mis deze titels niet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *