Cyberpunk 2077 Level Cap en Street Cred-gids

CD Projekt Red heeft weer een onnavolgbare open wereld opgeleverd in Cyberpunk 2077 , waar spelers de louche straten van Night City kunnen verkennen als V, een mondige huurling die probeert een erfenis te creëren.Maar volgens de regels van elke goede RPG in de open wereld, kun je het in deze nieuwe omgeving niet redden zonder je strepen te verdienen. Om een ​​legende te worden in Night City, moet je een niveau omhoog gaan en genoeg straatwaarde verzamelen, zodat mensen je naam in elk district kennen.

In deze gids laten we je zien hoe je beide statistieken kunt verhogen en hoe je voor elk ervan de ultieme level-cap kunt bieden, zodat je weet hoe dicht je bij de annalen van de geschiedenis van Night City staat.

Bekijk onze Cyberpunk 2077-recensie
Cyberpunk 2077 beste cyberwaregids
Cyberpunk 2077 romantiekgids
Cyberpunk 2077 Level cap en hoe je deze kunt bereiken
Cyberpunk 2077

(Afbeelding tegoed: CD Projekt Red)
De level cap in Cyberpunk 2077 is 50.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Elke keer dat je een level omhoog gaat in Cyberpunk 2077, ontgrendel je een attribuutpunt, waarmee je een van de belangrijkste statistieken van het spel kunt upgraden. Het maximale niveau van elk attribuut is 20, wat betekent dat je technisch gezien slechts twee attributen kunt gebruiken tijdens je playthrough. Gebruik je punten verstandig terwijl je ze ontgrendelt, want ze raken op!

V kan een hoger niveau bereiken in Cyberpunk 2077 door Main Jobs, Side Jobs en Gigs op te pakken en te voltooien. Dit zijn de missies die in je dagboek verschijnen, de gele markeringen die je overal op de kaart kunt vinden. Als je meer zoekt, spreek dan met je Fixers aan de telefoon, of vind ze verspreid over de kaart. Je krijgt ook wat XP voor het afronden van de NCPD-taken, blauw gemarkeerd op de kaart.

Cyberpunk 2077 Street Cred-pet
Cyberpunk 2077

(Afbeelding tegoed: CD Projekt Red)
Verrassende verrassing, de Street Cred-pet in Cyberpunk 2077 is ook Level 50.

Net als bij het leveling-systeem, verdien je meer Street Cred door in-game opdrachten te voltooien. Je krijgt er vooral veel van door het opnemen van Gigs van Fixers en het helpen van de NCPD om misdaden af ​​te ronden. Eerlijk gezegd zou je meer moeten verdienen door alleen het spel te spelen. Er is geen geheime saus om meer te maken, je hoeft alleen maar gevechten af ​​te ronden, gezochte vijanden op te sporen en optredens af te ronden om je Street Cred-meter een boost te geven.

Naarmate je hoger komt te liggen en meer Street Cred krijgt, zul je misschien merken dat je toegang krijgt tot meer banen van Fixers. Je ontgrendelt ook extra items, wapens, hulpstukken en kleding van de in-game verkopers wanneer je bepaalde niveaus van Street Cred bereikt.

De belangrijkste niveaus om op te merken zijn 20 en 50. Bij Level 20 Street Cred krijg je toegang tot speciale cyberware bij Ripper Docs, zoals de Mantis Blades, Monowire en Gorilla Arms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *