10 essentiële technische projecten voor het weekend

Het is weer weekend en als je nadenkt over wat je gaat doen, dan hebben we een aantal geweldige projecten waar je mee aan de slag kunt om meer uit je gadgets te halen.Met deze projecten vind je een aantal nieuwe – en verrassende – manieren om de technologie die je al hebt te gebruiken, dus waarom zou je dit weekend niet een paar uur besteden aan het opnieuw verbinden met de technologie in je huis?

Haal het maximale uit uw Mac
Macs zijn geweldige machines, maar soms vergeten we hoeveel ze kunnen. Zorg er dit weekend voor dat je het meeste uit je Mac haalt door je geheugen op te frissen met onze lijst met 13 dingen waarvan je bent vergeten dat je Mac het kan .

10 essentiële technische projecten voor het weekend
Los dingen op die u irriteren aan uw Mac
Weet je dat we net zeiden dat Macs geweldige machines zijn? Nou, dat zijn ze zeker, maar ze zijn niet perfect. Er zijn een paar probleempjes die ons irriteren als we Mac OS X gebruiken, en dit weekend is het perfecte moment om ze op te lossen met onze gids over het oplossen van Mac OS X-ergernissen .

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
10 essentiële technische projecten voor het weekend
Ontdek alle coole dingen die je kunt doen met de LG G5
Deze week werd gedomineerd door MWC 2016 , en een van de apparaten die opviel tijdens de show was de LG G5 , die een aantal interessante nieuwe functies biedt, zoals modulaire componenten waarmee je add-ons kunt mixen en matchen om de ideale smartphone te bouwen.

De handset is nog niet uit, maar we hebben al enkele LG G5-tips en -trucs samengesteld om je eetlust op te wekken en je kennis te laten maken met de coole functies als je erover denkt er een op te halen.

10 essentiële technische projecten voor het weekend
Ontdek de Samsung Galaxy S7
Een ander opvallend apparaat op MWC was de Samsung Galaxy S7 , en hoewel het niet zo baanbrekend is als de LG G5, heeft Samsung zijn magie geweven om mogelijk de beste smartphone ooit te maken.

Onze handleiding met tips en trucs voor de Samsung Galaxy S7 bekijkt enkele van de coolste dingen die de Galaxy S7 kan doen voordat hij volgende maand wordt gelanceerd.

Maak het register van Windows 10 veilig schoon
Het opschonen van het Windows-register kan een lastig proces zijn, maar het kan de prestaties helpen verbeteren van pc’s die een beetje traag of lang in de tand voelen.

Onze handleiding voor het veilig opschonen van Windows 10 leidt u door alle stappen om registerproblemen op een gemakkelijk te begrijpen manier op te lossen, zodat u veilig wijzigingen kunt aanbrengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verknoeien van Windows.

Maak u geen zorgen meer over verschillende wachtwoorden
Met het toenemende aantal services waarvoor we ons online aanmelden, moeten we vaak een reeks ingewikkelde wachtwoorden onthouden.

In plaats van herhaaldelijk hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor al uw accounts – wat een beveiligingsrisico kan zijn – laten we u zien hoe u iCloud-sleutelhanger op Mac OS X- en iOS-apparaten kunt gebruiken om al uw informatie snel, gemakkelijk en veilig te beschermen.

10 essentiële technische projecten voor het weekend
Bedien je Raspberry Pi met WhatsApp
Het mooie van de Raspberry Pi is dat het een kleine pc is die bijna overal kan worden opgeborgen – maar dat betekent ook dat je er niet altijd een monitor aan kunt bevestigen om cruciale informatie te zien.

In onze tutorial hoe je een Raspberry Pi bestuurt met WhatsApp , laten we je zien hoe je dat probleem kunt omzeilen door de populaire WhatsApp-berichtenapp te gebruiken om met je Raspberry Pi te chatten, om nuttige dingen te ontdekken, zoals de temperatuur en schijfruimte.

Gebruik Windows 10 op een tablet
Heb je een Windows 10-tablet? Of misschien een hybride apparaat dat van een standaardlaptop een tabletachtig touchscreen-apparaat maakt? Zorg er dan voor dat u alles weet over het gebruik van de tabletmodus van Windows 10 .

Zet een ander besturingssysteem op je Mac
Als je een Mac hebt maar zin hebt om Windows 10 of Linux eens te proberen, bekijk dan onze gids voor het dubbel opstarten van je Mac met de ingebouwde Boot Camp-software . Het zal je misschien verbazen hoe gemakkelijk het is – en het zal je Mac nog flexibeler maken als het gaat om het draaien van software, games en apps.

Haal het meeste uit mobiele data wanneer uw breedband uitvalt
Hopelijk zit je dit weekend niet zonder breedband, maar het is een goed moment om onze gids te bekijken over hoe je het meeste uit mobiele data kunt halen wanneer je breedband uitvalt , om er zeker van te zijn dat je een noodplan hebt voor het geval je ISP duikt een paar uur op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *