Hier leest u hoe u eindelijk Netflix HDR-streaming op Windows 10 kunt krijgen

Is uw pc uw belangrijkste manier om de nieuwste series en films van Netflix te streamen ? Dan wacht je een klein cadeautje voor de kerst – je kunt eindelijk je Windows 10-computer gebruiken om shows te streamen in hun volledige HDR-glorie.De update voor hoog dynamisch bereik is beschikbaar zolang u de Windows 10 Netflix-app of de Edge-browser gebruikt. Maar uw minimale systeemspecificaties moeten van een bepaald kaliber zijn voordat u volledig kunt profiteren van de update.

Uw Windows 10-pc of converteerbare tablet moet gebruik maken van ten minste een 7e generatie Intel Core-processor (het maakt niet uit of het een i3, i5 of i7 is), terwijl degenen die een geïntegreerde Intel-grafische kaart gebruiken, ervoor moeten zorgen dat het is op driver 22.xx.xx serie versie 4708 of hoger.

Spec-details
Toegewijde GPU’s hebben ook een aantal specifieke vereisten, waarbij Nvidia-gebruikers ten minste een GTX 1050-kaart of nieuwer nodig hebben, met 3 GB of RAM, met stuurprogramma 387.63 (23.21.13.8768) of hoger. Windows 10 moet ook worden bijgewerkt naar de Fall Creators Update, met ten minste versie 1703.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
High Dynamic Range wordt door de meeste A / V-buffs beschouwd als minstens zo belangrijk als 4K-resolutie bij het verbeteren van de beeldkwaliteit, zo niet meer. Het verhoogt de piekhelderheidsniveaus in een scène, waardoor het contrast tussen de donkere en lichtbronnen in een scène meer uitgesproken wordt wanneer dat nodig is. Als gevolg hiervan vereist het echter ook eersteklas nieuwe schermtechnologie, die nu pas naar pc-monitoren en beeldschermen komt, en beperkt tot duurdere tv’s van de afgelopen drie jaar of zo.

Om gebruik te maken van de HDR-functies van Netflix, moet je ook ophoesten voor het duurdere premium-abonnement, waardoor het aantal gelijktijdige streams dat je kunt laten draaien (perfect om te delen met een gezin) wordt verhoogd en tegelijkertijd de 4K-streamingresolutie wordt ontgrendeld tier. Het is echter de moeite waard om de beste Netflix-shows echt te laten zingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *