Splatoon 2 tips en trucs

Invoering
Splatoon was iets van een verrassing hit op de Wii U . Het was niet alleen de eerste echte poging van Nintendo in een online shooter, het was ook een geheel nieuw IP-adres dat werd gelanceerd op een console die de geschiedenis zal ingaan als een van Nintendo’s grootste commerciële mislukkingen.Desondanks verkocht Splatoon miljoenen en vestigde zich als een van de meest opwindende nieuwe franchises van de Japanse gigant. We hebben niet lang hoeven wachten op een vervolg, en Splatoon 2 op de Nintendo Switch verbetert zijn voorloper op praktisch alle mogelijke manieren – maar er zullen genoeg nieuwkomers zijn die deze serie voor het eerst ervaren, dus hier zijn er enkele handige hints en tips om u voorzichtig naar binnen te laten gaan.

Ga voor gemakkelijke inkt
In tegenstelling tot veel andere shooters, is het doel in Splatoon 2 niet om je tegenstanders te doden (sorry, “splat”). In plaats daarvan moet je zoveel mogelijk territorium bedekken met je gekleurde inkt.

Natuurlijk helpt het uitschakelen van je rivalen – het maakt niet alleen een tijdelijke stop voor hun eigen inktactiviteiten, ze exploderen ook in een regen van je kleureninkt, waardoor ze nog meer grond bedekken – maar je primaire focus zou moeten zijn om zoveel mogelijk van de inkt te spuiten. vloer mogelijk.

Haal uw vinger niet van de trekker – u wilt uw dekking maximaliseren en uw score zo veel mogelijk verhogen. Als je een wedstrijd begint, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk van het gebied rond je spawnpunt inktt – dit deel van de map wordt meestal niet aangeraakt door het rivaliserende team en is “vrij gras”.

Negeer de muren
Aan het einde van elke Turf War-wedstrijd (de meest populaire modus van Splatoon 2) wordt de hoeveelheid grond die door elk team wordt afgelegd berekend en de winnaar – zoals je zou verwachten – is het team dat het meeste territorium heeft opgeëist.

Alleen inkt die van bovenaf te zien is, telt mee voor dit totaal, dus het inkten van verticale oppervlakken is tijdverspilling – tenzij je dit doet om een ​​spoor te creëren, kun je natuurlijk in de vorm van een inktvis omhoog zwemmen. Daarover gesproken …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *