Hoe u de livestream van #MicrosoftEDU kunt bekijken

Van Microsoft wordt verwacht dat het zijn langverwachte vervolg op projecten als Windows RT en Windows 10 Cloud onthult tijdens een evenement in New York City vanmorgen getiteld “#MicrosoftEDU”.Het evenement is ingesteld om te beginnen om 9.30 uur ET (06.30 uur PT, 14.30 uur BT, 23.30 uur ACT) vandaag, en de verwachting is dat het evenement het gordijn terugtrekt voor deze nieuwe versie van Windows 10 , en velen verwachten een of andere vorm van nieuwe goedkope hardware om het streven te ondersteunen.

Hoe u de livestream van #MicrosoftEDU kunt bekijken
Natuurlijk maakt Microsoft een grote stank van de aankondiging, en je kunt het hele ding livestreamen. Niet iemand die streamingtaken uitbesteedt, Microsoft host de evenementstream zelf via deze onderstaande link:

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Klik hier voor de livestream van #MicrosoftEDU
Wat u kunt verwachten, wees niet verbaasd als u ziet dat Microsoft een Windows 10 Cloud aankondigt die veel lijkt op Windows RT en Windows 8 met Bing in functionaliteit, maar hopelijk op de een of andere manier beter. Laten we daarom hopen nieuwe soorten apparaten te zien die de nieuwe software ondersteunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *