Hoe u uw Uber-beoordeling kunt controleren

Uber laat u niet alleen uw chauffeur beoordelen, de chauffeurs beoordelen u ook. Als u een slechte beoordeling krijgt, kan dit ervoor zorgen dat u geen taxirit kunt krijgen wanneer u die het meest nodig heeft.Daarom is het goed om je Uber-beoordeling te controleren en ervoor te zorgen dat je de app gemakkelijk kunt blijven gebruiken zonder ritten geweigerd te worden in de toekomst.

Uber heeft onlangs de manier gewijzigd waarop u uw beoordeling kunt controleren en het goede nieuws is dat dit nu veel gemakkelijker te doen is. Uber beperkte aanvankelijk het controleren van uw beoordeling tot een service die via e-mail beschikbaar was, daarna was deze in de app opgenomen maar verborgen, en nu is het vrij duidelijk wanneer u bent aangemeld.

Hoe u uw Uber-beoordeling kunt controleren
Of je nu de Uber-app op Android of iOS gebruikt, het proces om je Uber-beoordeling te controleren is hetzelfde.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
De eerste stap is om de app op uw telefoon te openen en ervoor te zorgen dat u bent aangemeld met het account dat u wilt controleren.

Wanneer het is geladen, wil je het hoofdmenu van Uber openen. Er zijn drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek en als u hierop tikt, wordt het hoofdmenu van de app geopend.

Onder je naam zie je je Uber-score. Het zou een getal van de vijf moeten zijn met een ster ernaast – als je niet tevreden bent met je beoordeling, moet je dat in de toekomst regelen.

Een andere manier om uw Uber-beoordeling te controleren
Als u niet vindt dat de bovenstaande methode voor u werkt, kunt u uw beoordeling ook controleren op de officiƫle Uber-website.

Ga hier naar deze link en je kunt inloggen op de website van Uber, waar je onder aan de pagina op ‘Verzenden’ kunt drukken en je Uber-beoordeling meteen wordt weergegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *