The Legend of Zelda: Breath of the Wild tips en trucs

Invoering
Als je haast hebt om een ​​nieuwe Nintendo Switch te kopen , is de kans groot dat je maar één game in gedachten hebt voor je eerste spel. Nee, niet het twijfelachtige luchtgebaar vulde 1-2-Switch, maar The Legend of Zelda: Breath of the Wild . Een spel dat te maken heeft met vertragingen bij vertragingen, het is eindelijk hier, en het is serieus verslavend.Voordat je de wildernis van Hyrule in rent met een zwaard in je hand en een buiging op je rug op zoek naar een groep Bokoblin die je kunt omdraaien, wil je misschien diep ademhalen, langzamer gaan en leren om meer te doen dan de melee-aanvalsknop totdat je vijand is getransformeerd in een romig residu op de vloer van dit open wereldwonder.

Kras onder het oppervlak van Breath of the Wild, en er is een massa gameplay-verbeterende en vreugde-brengende functies waar je grip op wilt krijgen, inclusief dit kavel. Nu Breath of the Wild 2 nog ver weg is, is er geen beter moment om je te verdiepen in Link’s open-wereldavontuur.
OK, laten we beginnen met de basis. Terwijl je je een weg baant door Hyrule in je poging om de groeiende dreiging van de Calamity Ganon af te wenden, zijn er meer dan 100 heiligdommen verspreid over de uitgestrekte open wereld. Dit zijn overblijfselen uit een vervlogen tijd die de wereld met elkaar verbinden en elk heeft een uniek puzzel-achtig spel dat je moet voltooien.

De puzzels leren je nieuwe vaardigheden en testen ze vervolgens tot het uiterste. Met een verborgen schat in elk heiligdom, hebben ze ook het voordeel dat ze op je kaart verschijnen als locaties waar je jezelf onmiddellijk naartoe kunt vervoeren zodra ze zijn ontgrendeld.
Een van de meest frustrerende elementen van Breath of the Wild is hoe verdomd kwetsbaar de wapens zijn. Natuurlijk zou dit je scherp moeten houden in gevechten en je actief op zoek blijven naar nieuwe bronnen, maar het is irritanter dan het verbeteren van ervaringen. Er is echter een manier om het in uw voordeel te gebruiken.

Als je ziet dat je wapen bijna kapot gaat (je krijgt een waarschuwing voor zware schade), gooi het dan gewoon weg. Niet op de grond, maar op je tegenstander. Als het toeslaat, krijg je dubbele schadebeloningen, waardoor je ze dubbel snel kunt uitschakelen. Om dit te doen, moet je op de ‘R’-schouderknop drukken en ervoor zorgen dat je mikt op het juiste punt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *