9 Nintendo Switch-tips en trucs om het meeste uit je console te halen

Invoering
De nieuwe console van Nintendo , de Nintendo Switch , is er, en net als elk ander stuk nieuwe technologie heeft het verborgen functies en tijdbesparende trucs die misschien niet meteen duidelijk zijn voor de eindgebruiker. In plaats van jullie allemaal in het duister te laten tasten, hebben we besloten om het nobele te doen en een lijst samen te stellen met onze favoriete Nintendo Switch-tips, -trucs en -hacks – die het bezitten van deze geweldige hybride console net dat beetje meer voldoening zouden moeten geven. .
Hoe u op de juiste manier uitschakelt
Je zou kunnen aannemen dat het indrukken van de aan / uit-knop van de schakelaar voldoende zou zijn om het uit te schakelen, maar dat is niet het geval – hierdoor wordt het systeem gewoon in de slaapstand gezet en zal het vrolijk sluimeren totdat je weer op een knop drukt. Hoewel de slaapmodus eigenlijk ongelooflijk energiezuinig is, zijn er momenten dat u de schakelaar helemaal wilt uitschakelen. Om dit te doen, houdt u de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt totdat een menu verschijnt met “Slaapstand” en “Energiebeheer”. Selecteer het laatste en je krijgt de mogelijkheid om de console volledig uit te schakelen. Dit is een belangrijke tip, want zonder deze kunt u de Micro SD-kaart niet veilig verwijderen.
Wek de Switch met verschillende knoppen voor verschillende geluiden
Dit is meer een Easter Egg dan een fooi, maar het is toch leuk om ermee te rotzooien. Om de console uit de slaapstand te halen, moet je drie keer op dezelfde knop drukken, maar niet elke knop activeert hetzelfde geluidseffect. Door op ZR en ZL te drukken, krijg je unieke geluiden, net als op de analoge sticks.
Maak screenshots en deel ze online
Op de Joy-Con aan de linkerkant vind je een vierkante knop met een cirkel erin; dit is de screenshot-sleutel. Als je hierop drukt tijdens het spelen, wordt het in een handomdraai opgeslagen in het interne geheugen van de Switch (of, indien aanwezig, de Micro SD-kaart). U kunt dan de “Album” -toepassing van de console bezoeken en deze afbeeldingen bekijken. Het is ook mogelijk om er tekst aan toe te voegen en deze op uw Twitter- of Facebook-account te plaatsen. U kunt de afbeeldingen ook ergens anders delen en hiervoor moet u de console volledig uitschakelen (zie vorige dia) en de Micro SD-kaart verwijderen. U kunt het vervolgens op uw computer aansluiten en de afbeeldingen van de kaart kopiĆ«ren.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *