Tips en trucs van For Honor

Behandel de Verhaalmodus als een grote tutorial
De token-modus voor één speler van For Honor is misschien wat kort, maar dat betekent niet dat het je niet kan helpen bij de voorbereiding op de komende oorlog. In vergelijking met online spelers is de AI van For Honor pijnlijk voorspelbaar, dus gebruik deze solo-campagne om je vaardigheden te oefenen met enkele van de belangrijkste systemen van de game.Omdat je de uitdaging kunt aangaan door elke missie te nivelleren en de moeilijkheidsgraad te verhogen (je kunt dit doen op het startscherm van vóór de missie), is dit een ruime tijd om wachtonderbreking, externe blokkering en de mogelijkheid om met meerdere vijanden te vechten te oefenen. een keer. Deze drie vaardigheden zijn essentieel om online met de grote jongens / meisjes te verslaan.
Wachtonderbreking is belangrijk, dus beheers het
Als je naar de trailers en b-roll-beelden van For Honor kijkt, kun je je ervan overtuigen dat de strijd alles draait om blokkeren, afweren en hakken – dan ga je online, wordt je met de kolf in het gezicht geslagen en wordt je van een brug naar je dood getrapt. Dit is de blokkerende kracht van guard break en het is een van de meest gespamde zetten die door online spelers worden gebruikt.

Om een ​​wachtpauze uit te voeren, markeer je een tegenstander met door L2 / LT vast te houden, en druk dan op Ruit / X. Er verschijnt een gebroken rood schild dat aangeeft dat het succesvol is geactiveerd. Twee keer drukken zal mogelijk een tegenstander terug laten vliegen (gebruik dit bij bruggen en richels voor een onmiddellijke kill), terwijl Square / X gevolgd door R1 / RB een brutale lichte aanval bovenop zal gooien.
Het afweren en het breken van de wacht zijn je vrienden
Nu je hebt geleerd hoe je het blok van je tegenstander kunt doorbreken en ze kunt openen voor een struikelblok of een snelle slag van je zwaard, is het tijd om te leren hoe je je ertegen kunt verdedigen. In principe werken tegenafweeronderbrekingen veel zoals pareren – je moet je eigen afwachtingsonderbreking initiëren op het moment dat je tegenstander je raakt (het geluid van een schild dat wordt geraakt, zal je een nuttige waarschuwing geven).

Het venster voor succes is klein, maar het is er te vinden als je genoeg oefent. Als je deze beweging kunt tegengaan, betekent dit alles online, dus doe er genoeg aan. Pareren, waarbij je een vijandelijke aanval onderbreekt en de opening gebruikt om ze te raken, werkt op vrijwel dezelfde manier. Deze keer hoef je alleen maar hun mes te ontmoeten met het jouwe in de juiste positie in de lucht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *