Hoe je de livestream Capsaicin & Cream GDC 2017 van AMD kunt bekijken

AMD betrad vandaag, 28 februari 2017, het podium om te pronken met zijn nieuwste grafische kaarten en virtual reality-technologie die later dit jaar beschikbaar zullen zijn, in wat het bedrijf de ‘zomer van Radeon’ noemt.Het media-evenement “Capsaicin & Cream” was onderdeel van GDC 2017 (Games Developers Conference), en hoewel veel ervan was gericht op AMD’s volgende generatie “Vega” grafische kaarttechnologie, noemde het bedrijf kort zijn nieuwe AMD Ryzen CPU’s, die Het bedrijf kreeg al veel complimenten in de gamingwereld – en daarbuiten.

Dus, om bij te praten over de onthullingen van AMD tijdens het Capsaicin & Cream GDC 2017-evenement, lees dan verder om erachter te komen hoe je de livestream-opname online kunt bekijken.

Hoe bekijk je de livestream Capsaicin & Cream GDC 2017 van AMD: wanneer is het aan?
Het Capsaicin & Cream GDC 2017-evenement liep vandaag, 28 februari en begon om 10.30 uur PT (13.30 uur ET, 18.30 uur GMT, 4.30 uur 1 maart AEST).

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Hoe je AMD’s Capsaicin & Cream GDC 2017 livestream online kunt bekijken
Er zijn een aantal manieren om de livestream-opname van AMD Capsaicin & Cream GDC 2017 online te bekijken – we hebben de livestreamvideo op deze pagina ingesloten, dus je kunt de herhaling hieronder bekijken als er een wordt uitgezonden.

Anders kun je van onderaf naar het Twitch-kanaal van AMD gaan om toegang te krijgen tot de video on demand.

Je kunt ook naar AMD’s officiële Capsaicin & Cream GDC 2017-webpagina gaan , waar de livestreamvideo werd gehost en mogelijk ook een opname produceerde.

Hoe de livestream Capsaicin & Cream GDC 2017 van AMD te bekijken: wat ging er naar beneden
Het Capsaïcine-evenement van vorig jaar was een eerste glimp van AMD’s aankomende Polaris grafische architectuur, samen met details over de AMD Radeon RX 400- serie. Dit jaar bevatte niet veel of geen grote onthullingen.

AMD presenteerde de AMD Vega- architectuur, maar niet de specifieke grafische kaarten die deze zullen bevatten. In plaats daarvan hebben we geleerd dat de eigenlijke producten eenvoudigweg bekend staan ​​als AMD Radeon RX Vega.

Belangrijke aanvullende aankondigingen waren onder meer een samenwerking met Fallout-maker Bethesda om zijn games beter af te stemmen op Vega- en Ryzen-hardware voor verschillende aankomende games, en dat Vega nu LiquidSky voorziet van een externe, cloud-streaming gaming-service voor pc-gamers.

Hier is alles wat we weten over AMD Ryzen tot nu toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *