Hoe watchOS 7 op uw Apple Watch te krijgen

Je Apple Watch staat op het punt nog beter te worden met een gloednieuwe software-update genaamd watchOS 7 die nu beschikbaar is op verschillende versies van de smartwatch van Apple.Na de allereerste publieke bèta van watchOS, is het bedrijf begonnen met het uitrollen van de nieuwe software-update voor bestaande apparaten en is het klaar voor velen die de nieuwste functies om hun pols willen.

Wat brengt de update? We zijn enthousiast over alle voordelen die in de volgende versie van watchOS komen, vooral de officiële app voor het bijhouden van slaap, die een primeur is voor het bedrijf.

Hieronder laten we u zien hoe u de watchOS 7-software meteen op uw telefoon kunt laten werken met onze stapsgewijze handleiding.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
1. Is uw Apple Watch watchOS 7 compatibel?
Het eerste dat u wilt doen, is controleren of uw Apple Watch echt watchOS 7 kan uitvoeren. U hebt een Apple Watch 3 of nieuwer nodig om de nieuwste software te krijgen, dus als u een Apple Watch Series 1 of een Apple Watch heeft Serie 2 dan heb je pech.

De exacte apparaten waarop watchOS 7 kan worden uitgevoerd, staan ​​hieronder:

Apple Watch 6 (wordt geleverd met watchOS 7 geïnstalleerd)
Apple Watch SE (wordt geleverd met watchOS 7 geïnstalleerd)
Apple Watch 5
Apple Watch 4
Apple Watch 3
2. U moet eerst iOS 14 downloaden
Om watchOS 7 te kunnen downloaden, moet iOS 14 naar uw iPhone zijn gedownload. Om dat te doen, ga je gewoon naar Instellingen> Algemeen> Software-update op je iOS-apparaat en volg je de instructies.

Meer weten? Hoe u iOS 14 op uw iPhone kunt krijgen
3. Zorg ervoor dat uw horloge voldoende is opgeladen
Om deze software-update te kunnen downloaden, moet je smartwatch voor minimaal 50% zijn opgeladen. Idealiter heb je het horloge volledig opgeladen en klaar voor gebruik, maar het kan zijn dat je het in de houder moet plaatsen en een kopje thee moet gaan zetten.

4. Hoe watchOS 7 te downloaden en te installeren
Zodra u bent opgeladen, zou u klaar moeten zijn om de software te downloaden. Zorg ervoor dat uw iPhone is verbonden met Wi-Fi en zich in de buurt van uw horloge bevindt, en u wilt controleren of uw apparaten zeker zijn gekoppeld.

Open vervolgens de Apple Watch-app op uw telefoon, tik op ‘Mijn horloge’ en tik vervolgens op Algemeen> Software-update.

Je zou hier de nieuwste versie van watchOS moeten vinden, die nu watchOS 7 zou moeten zijn, dus tik daarop, accepteer alle voorwaarden, voer je iPhone- of Apple Watch-toegangscode in als daarom wordt gevraagd en de update zou moeten starten.

U weet dat het werkt, omdat er een voortgangswiel op uw Apple Watch verschijnt. Laat het op dat moment gewoon staan ​​om de update te downloaden en te installeren – afhankelijk van uw internetsnelheid kan dit even duren, maar zorg ervoor dat u de Apple Watch-app niet afsluit of een van beide apparaten herstart totdat het klaar is.

Wanneer de watchOS 7-update is voltooid, wordt uw Apple Watch automatisch opnieuw opgestart en heeft u nu toegang tot alle nieuwe goodies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *