Hoe iPadOS 14 op uw iPad te krijgen

U kunt nu iPadOS 14 op uw iPad downloaden als u een compatibele tablet heeft, waardoor u toegang krijgt tot het nieuwste besturingssysteem van Apple voor zijn tablets op uw eigen persoonlijke apparaat.iPadOS 14 brengt handschriftherkenning, widgets op het startscherm, energiebesparende modus en meer met zich mee, inclusief veel iOS 14-functies , dus het is zeker de moeite waard om te downloaden als je een iPad hebt waarop het wordt uitgevoerd.

Je kunt iPadOS 14 krijgen op elke iPad met de originele iPadOS 13 – dat zijn alle iPad Pro-modellen, iPad Air-tablets van generatie 2 en hoger, iPad Minis van het model van de vierde generatie en iPads van instapniveau van het apparaat van de vijfde generatie .

Het is supergemakkelijk om iPadOS 14 te downloaden, en het duurt ongeveer een uur, afhankelijk van je internet, hoewel je je iPad nog steeds veel kunt gebruiken. Hieronder laten we u zien hoe u dit moet doen.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Hier leest u hoe u iOS 14 downloadt
In één oogopslag hoe u de iPadOS 14 downloadt
Bereid je iPad voor
Ga naar het instellingenmenu om de update-optie te vinden
Laat de update downloaden en installeren
Start je iPad opnieuw op
Hoe u de iPadOS 14 in detail kunt downloaden
In deze stappen wordt in meer detail uitgelegd hoe u de iPadOS 14-download naar uw iPad kunt krijgen dan met de wervelwindstappen hierboven.

1. Bereid uw iPad voor
Je iPad opladenJe iPad opladen (Afbeelding tegoed: toekomst)
Het is de moeite waard om uw iPad klaar te maken om iPadOS 14 te downloaden – het duurt niet lang, maar het kan helpen.

Zorg er allereerst voor dat uw iPad is opgeladen, zodat er geen risico bestaat dat deze halverwege de procedure zonder stroom komt te zitten – afhankelijk van uw iPad-model kan het een andere hoeveelheid lading kosten om iPadOS 14 te installeren, maar we raden u aan tot minimaal 50%.

Zorg ervoor dat je ook een betrouwbare internetverbinding hebt, zodat er geen kans is dat de wifi wegvalt en je helemaal opnieuw begint.

Ten derde raden we u aan een back-up van uw iPad te maken. De kans dat er iets misgaat is absoluut minimaal, maar het is altijd een goede gewoonte om af en toe een back-up te maken van al uw gegevens in de cloud of op een externe harde schijf.

2. Spring naar het instellingenmenu
iPadOS 14, klaar om te downloadeniPadOS 14, klaar om te downloaden (Afbeelding tegoed: Apple)
Ga eerst naar de app Instellingen. Selecteer in de balk aan de linkerkant ‘Algemeen’, vrij dicht bovenaan, en vervolgens ‘Software-update’, de tweede onderaan in die lijst.

Je ziet nu het iPadOS 14-updateprofiel. Als je dat niet doet, heb je misschien geen compatibele tablet, of is de update nog niet naar jouw regio uitgerold – kom regelmatig terug om te zien of dat verandert.

Als je een eerdere build van iPadOS ziet, is het mogelijk dat je meerdere versies achterloopt, dus het kan zijn dat je deze procedure een paar keer moet herhalen om bij de nieuwste versie van iPadOS te komen.

Als iPadOS 14 hier verschijnt, drukt u op Downloaden en installeren. U moet de toegangscode van uw iPad invoeren en vervolgens de algemene voorwaarden accepteren door op Akkoord en vervolgens op Accepteren te klikken.

3. Download en installeer iPadOS 14
Je staart een tijdje naar dit schermJe staart een tijdje naar dit scherm (Afbeelding tegoed: Apple)
Zodra iPadOS 14 verschijnt, drukt u op Downloaden en installeren. U moet de toegangscode van uw iPad invoeren en vervolgens de algemene voorwaarden accepteren door op Akkoord en vervolgens op Accepteren te klikken.

Nu zal je iPad verschijnen om de download te ‘aanvragen’ – er gebeurt een tijdje niets, maar binnenkort begint je iPad met het downloaden van iPadOS 14.

Het kostte ons ongeveer een half uur om iPadOS 14 te downloaden, en afhankelijk van je internet kan het wat langer duren – de tablet is in deze tijd echter niet buiten werking, dus je kunt er nog steeds alles op doen wat je wilt.

Zodra dit is gebeurd, zegt uw iPad Update voorbereiden – dit duurt nog even, ongeveer 20 minuten. Zodra dit is gebeurd, selecteert u Nu installeren en wacht u terwijl het pop-upvenster Verificatie-update verschijnt.

4. Start uw iPad opnieuw op
Wacht tot je iPad weer is ingeschakeldWacht tot je iPad weer is ingeschakeld (Afbeelding tegoed: toekomst)
Uw iPad wordt opnieuw opgestart zodra de iPadOS 14-update is gedownload en geïnstalleerd. Het wordt automatisch weer ingeschakeld, hoewel dit wat langer kan duren dan normaal.

Wanneer uw iPad weer wordt ingeschakeld, wordt iPadOS 14 uitgevoerd, zodat u kunt genieten van alle nieuwe functies en wijzigingen. Voor een herinnering aan wat ze allemaal zijn, ga je naar onze iPadOS 14- startpagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *