Hoe u iOS 14 op uw iPhone kunt krijgen

Als u iOS 14 op uw telefoon wilt gebruiken, hebben we goed nieuws: Apple heeft eindelijk de nieuwe software uitgebracht en als uw telefoon compatibel is, kunt u deze nu downloaden.De nieuwe software brengt de introductie van widgets op het startscherm met zich mee, zodat u het hoofdscherm van uw telefoon verder kunt aanpassen, evenals de langverwachte app-bibliotheek, app-clips en een verscheidenheid aan andere functies.

De openbare b├Ęta is al een tijdje beschikbaar, maar op 16 september bracht het bedrijf de definitieve software uit, wat betekent dat je deze nu zou moeten kunnen downloaden.

Houd er rekening mee dat niet alle iPhones iOS 14 kunnen downloaden – alles wat ouder is dan de iPhone 6S krijgt niet de volledige versie van iOS 14. Als je iPhone compatibel is, scrol je hieronder voor stapsgewijze instructies om je apparaat bij te werken naar iOS 14.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Onze selectie van de allerbeste iOS 14-tips en -trucs
1. Maak een back-up van uw iPhone voordat u iOS 14 aanschaft
iOS 14(Afbeelding tegoed: TechRadar)
Zoals altijd raden we aan een back-up van uw telefoon te maken voordat u de software bijwerkt.

Maak een back-up van uw apps en gegevens voordat u iets doet. Hoewel deze software net zo stabiel is als elke normale update, is het een goede gewoonte om ervoor te zorgen dat u allemaal een back-up maakt voor het geval er iets misgaat.

Hoe maak je een back-up van je iPhone
2. Download vanaf de pagina Instellingen
Hier is het makkelijke gedeelte, het is gewoon een kwestie van de software downloaden en uw iPhone doet de rest.

Als je naar de app Instellingen gaat (dat is degene met een grijze achtergrond met een tandwiel in het midden) en ga dan naar het tabblad Algemeen. Hieronder vindt u een sectie met de naam Software-update.

Dat is waar u een update klaar zou moeten vinden met een knop met de tekst Downloaden en installeren . Als je niet eerder hebt bijgewerkt naar andere software, moet je dat misschien doen voordat je doorgaat naar iOS 14.

Als je hier nog geen update voor iOS 14 ziet, zou je dat de komende dagen moeten doen. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat u de software al gebruikt – en dat weet u omdat het u de versie van de software die u op deze pagina gebruikt, vertelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *