Hoe u de lancering van de Sony Alpha-camera met ‘nieuw concept’ kunt bekijken

Heb je een zwak voor Sony Alpha-camera’s ? Dan moet je waarschijnlijk afstemmen op de mysterieuze cameralancering die Sony begin deze week livestreamt op YouTube.We zeggen ‘begin deze week’, omdat de exacte dag afhangt van waar ter wereld je bent. Voor camerafans uit de VS begint de lancering van de Sony Alpha-camera op 14 september om 18.00 uur. Dit vertaalt zich naar 2 uur BST / 11 uur AEST op dinsdag 15 september, voor degenen die niet in de Verenigde Staten wonen.

Dus wat kookt Sony in zijn fotografische oven? Wat vooral intrigerend is aan dit evenement, is dat Sony het de slogan “maak je klaar voor een nieuw Alpha-concept” heeft gegeven. Dit kan gewoon een marketingtaal zijn voor een enigszins andere kijk op een bestaande cameralijn zoals de Sony A6000-serie, of het zou echt kunnen wijzen op iets radicalers zoals Canon’s Powershot Zoom .

We hopen dat dit het laatste is, maar we zullen moeten afstemmen op de Alpha-camera om er zeker van te zijn – hier is hoe je het live-evenement kunt bekijken.

Hoe u de lancering van de Sony Alpha-camera kunt bekijken
De lancering van de Sony Alpha-camera wordt gehost op het Sony Camera-kanaal op YouTube . Het begint om 18:00 uur PT op maandag 14 september of 2 uur BST / 11 uur AEST.

Die timing maakt het een beetje lastig voor kijkers in Europa, maar best handig voor degenen onder jullie in de VS of Australië.

We hebben de livestream hierboven ingesloten, zodat u deze met ons kunt bekijken op TechRadar. Of ga gewoon naar deze wachtpagina op het YouTube-kanaal van Sony om het daar te zien.

Als je een beetje vroeg bent, kun je op YouTube handig herinneringen instellen voor wanneer livestreams plaatsvinden – klik gewoon op de knop ‘herinnering instellen’ op de pagina van het evenement en je ontvangt een e-mail wanneer het gaat beginnen.

Wat te verwachten van de lancering van de Sony Alpha-camera
Op dit moment is het moeilijk om precies te zeggen wat de camerakoks van Sony voor ons hebben voorbereid – theorieën variëren van een opvolger van de Sony A7 III tot de langverwachte Sony A7000.

Geen van beide zou echter helemaal passen in de event-slogan “maak je klaar voor een nieuw concept Alpha”, die verwijst naar een geheel nieuwe camera-reeks.

Dit is wat er gebeurde met de Sony ZV-1 (hieronder), een nieuw soort compacte vlogcamera’s die Sony heeft ontwikkeld op basis van de bestaande compactcamera’s uit de RX100-serie.

Sony ZV-1(Afbeelding tegoed: toekomst)
Toch werd zelfs de ZV-1 – die momenteel bovenaan staat als onze beste koopgids voor YouTube-camera’s – niet groot genoeg geacht om zijn eigen livestream-evenement te rechtvaardigen, dus we verwachten grote dingen van deze.

We zullen je al onze gedachten over het nieuws brengen zodra het breekt, dus zorg ervoor dat je hier terugkomt om erachter te komen of het ‘nieuwe concept’ Sony Alpha echt alle hype waard was.

Dit zijn de beste camera’s die u vandaag kunt kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *