Hoe Office 2019 te installeren

Oprollen, oprollen, want Microsoft Office 2019 is in de stad, nu beschikbaar om te kopen en te downloaden voor degenen onder u die geen doorlopend abonnement op Office 365 willen . U betaalt één keer voor Office 2019, en daarna kunt u het voor altijd (of daaromtrent) houden.Hier leggen we precies uit hoe u Office 2019 op uw computer kunt kopen, downloaden en installeren, en geven we een korte beschrijving van enkele van de nieuwe functies waar u naar uitkijkt. Houd er rekening mee dat u een Microsoft-account nodig heeft om het downloadproces te voltooien.

Lees meer: ​​Microsoft Teams

De beste gratis kantoorsoftware die u in 2018 kunt kopen
Microsoft werkt het Office 365 Home-abonnement bij om meer waarde te bieden
Kantoor 2019
Waarom Office 2019 kopen?
Microsoft zou veel liever hebben dat je een maandelijks bedrag betaalt voor Office 365, maar wil je liever een eenmalige betaling, dan is Office 2019 de optie om voor te gaan. U krijgt dezelfde software, inclusief Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar wat u niet krijgt, zijn de cloud-samenwerkingsfuncties van OneDrive of voortdurende functie-updates gedurende het jaar.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
U krijgt wel essentiële beveiligingsupdates en bugfixes voor Office 2019, maar u zult niet de constante stroom aan functie-upgrades ontvangen waarvan Office 365-abonnees profiteren. Het is ook belangrijk op te merken dat u de suite alleen op één computer kunt installeren (Office 365-ups die maximaal vijf zijn). Microsoft heeft een korte samenvatting van de verschillen die u kunt lezen hier .

Kantoor 2019
Office 2019 nieuwe functies
Office 2019 brengt een aantal nieuwe functies met zich mee die de moeite waard zijn om te weten, hoewel Office 365-abonnees de meeste al hebben zien uitrollen: een nieuwe Focus-modus in Word voor lezen zonder afleiding, betere vertaling en tekst-naar-spraak-mogelijkheden, betere slimme e-mailsortering in Outlook en enkele coole nieuwe PowerPoint-overgangen.

3D-modellen kunnen gemakkelijker worden geïmporteerd en gemanipuleerd, terwijl OneNote een grondige revisie heeft gekregen met ondersteuning voor inkt-naar-tekst (handschrift omzetten in echte digitale woorden). In feite is de ondersteuning voor stylusapparaten over de hele linie verbeterd. Niets te dramatisch, maar wel een aantal leuke accenten.

Kantoor 2019
Download en installeer Office 2019
Controleer eerst de Office 2019 systeemvereisten hier : je moet 4 GB RAM (2 GB voor de 32-bits versie), DirectX 9 of hoger, en ten minste een dual-core processor. De systeemvereisten zijn niet al te zwaar, maar cruciaal is dat u Windows 10 moet gebruiken voor de Windows-versie van Office 2019.

Ga hierheen om aan de slag te gaan met Office 2019. De software kost £ 249,99 / $ 249,99 en je moet op de knop ‘Toevoegen aan winkelwagentje’ klikken om in te loggen op je Microsoft-account en de download te starten (als je geen Microsoft-account, u kunt er een aanmaken). Doorloop het afreken- en betalingsproces om de bestelling af te ronden.

U krijgt instructies voor het downloaden van de software, die altijd toegankelijk is vanaf www.office.com als u zich aanmeldt met uw Microsoft-gegevens en vervolgens op Office installeren en vervolgens op Installeren klikt. Kies ervoor om het installatiebestand te openen nadat het is gedownload, en u wordt door de rest van het installatieproces geleid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *