Hoe u het Intel Desktop Launch Event kunt streamen en bekijken

Intel heeft aangekondigd dat het een livestream zal houden voor het 2018 Intel Desktop Launch Event . Het bedrijf tweette dat iedereen op 8 oktober om 10:00 EDT (07:00 PST / 15:00 BST / 0:00 oktober 9 AEST) op de livestream kan afstemmen.We zullen live verslag uitbrengen van het evenement om alle nieuwste aankondigingen van Intel te bespreken.

Lees meer: ​​Intel Core i9-9980XE

We hebben ook een liveblog dat we tijdens het evenement zullen updaten, dus zorg ervoor dat je die open hebt staan, zodat je geen nieuws mist.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Hoe het Intel Desktop Launch Event te bekijken
Intel zal een livestream van zijn Desktop Launch Event 2018 organiseren op de Intel Newsroom- website.

Hoe het Intel Desktop Launch Event te bekijken: wat te verwachten
Intel heeft zijn lippen gesloten over wat het evenement of de aankondigingen ervan inhouden, maar we kunnen weloverwogen raden dat het nieuwe desktopprocessors zal bevatten.

Er gaan al maanden geruchten over nieuwe Intel Coffee Lake Refresh CPU’s en alle tekenen wijzen op een release in oktober voor deze geruchten van de 9e generatie processors. Interessant is dat we in de videoteaser bij Intel’s tweet het silhouet van een geometrische vorm kunnen zien die opvallend veel lijkt op de geruchten dodecaëderverpakking van de Intel Core i9-9900K – dus we hopen dat dit een beetje meer bewijs is dat nieuwe desktop-CPU’s inderdaad onderweg.

Tegelijkertijd hebben recente rapporten erop gewezen dat Intel ook van plan is nieuwe Skylake-X Refresh-processors uit te brengen met een nieuwe Z399-chipset .

Hoewel Intel naar verluidt nieuwe grafische kaarten zal introduceren op CES 2019 , hopen we dat het evenement de kleinste teaser zal bevatten om deze geruchten over GPU’s officieel te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *