Hoe het gratis verborgen Wimbledon-spel van Google te spelen

Het is bekend dat Google geheime spellen verstopt in zijn verschillende apps en software, zoals toen het Snake verborg in Google Maps voor April Fools Day , en de techgigant heeft hetzelfde opnieuw gedaan door een tennisspel te verbergen in Google Zoeken, om aan Wimbledon te binden .Het is een vrij eenvoudig spel en je hoeft alleen je personage naar links of rechts te bewegen om de tennisbal te onderscheppen, maar het is schattig en leuk – en het is verborgen in Google Zoeken, zodat je kunt doen alsof je iets productiefs doet in plaats van te proberen te verslaan TechRadar’s huidige hoge score van 19.

Dus zonder verder oponthoud, hier is onze gids over hoe je het verborgen Wimbledon-tennisspel van Google op je computer kunt spelen. Als het je in de stemming brengt, hebben we een lijst met de beste tennisspellen op telefoons voor meer complexe tenniservaringen, en ook een gids op livestream Wimbledon .

Hoe het verborgen Wimbledon-spel van Google te spelen
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding tegoed: Google

Afbeelding tegoed: Google (afbeelding tegoed: Google)
Afbeelding tegoed: Google

Afbeelding tegoed: Google (afbeelding tegoed: Google)
Afbeelding tegoed: Google

Afbeelding tegoed: Google (afbeelding tegoed: Google)
Afbeelding tegoed: Google

Afbeelding tegoed: Google (afbeelding tegoed: Google)
Het eerste dat u moet doen, is Google Zoeken openen. Je kunt het vinden op www.google.com , het is een redelijk bekende website en je hebt er misschien wel eens van gehoord.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Typ ‘Wimbledon-scores’ in de zoekbalk – nu kan het lijken alsof je alle spoilers krijgt van de wedstrijden die je aan het wachten was om te bekijken, maar de game is hier verborgen.

In de donkerpaarse balk, met opties zoals ‘Heren enkelspel’ en ‘Dames enkelspel’, klik en houd vast, en sleep je muis naar links om een ​​geel tennisbalpictogram helemaal rechts weer te geven. Daar moet je op klikken.

Nu krijg je in plaats van tennisscores het tennisspel van Google. Klik op de oranje en witte startknop om het spel te starten.

Hoe je het goed doet in de Wimbledon-game van Google
We zijn niet bepaald grote experts hier bij TechRadar, want de hoogste score die we hebben is 19 (en sommige leden van het team bereikten slechts een magere zeven), maar we hebben enkele tips die kunnen helpen.

Afbeelding tegoed: GoogleAfbeelding tegoed: Google (afbeelding tegoed: Google)
De game speelt niet zoals traditioneel tennis, dus je kunt de bal er niet uit slaan of zo, dus je hoeft alleen maar je personage in het pad van de bal te bewegen om hem zo vaak mogelijk terug te laten springen.

Ten eerste hoeft u niet herhaaldelijk op de pijlen te drukken om te bewegen, en het kan gemakkelijker zijn om de richtingspijlen ingedrukt te houden.

Ten tweede lijkt het spel zich niet te houden aan de fysica – de tegenstander zal de bal niet noodzakelijkerwijs in dezelfde hoek reflecteren als waarin je hem raakt. Verwacht dat de bal onder willekeurige hoeken terugkaatst!

Ten slotte versnelt het spel naarmate je meer punten krijgt, dus tegen de tijd dat je score 10 of meer is, wordt het een behoorlijk hectische wedstrijd. In het begin merk je dit misschien niet, maar het is de moeite waard eraan te denken terwijl het spel vordert. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *