De beste gratis PDF naar Word-converter: converteer PDF’s op een gemakkelijke manier

Met een geweldige gratis PDF naar Word-converter kunt u die PDF-documenten moeiteloos omzetten in Word-bestanden met behoud van de originele opmaak.De beste PDF naar Word-converter is Investintech Free Online PDF naar Word Converter, waarmee u zoveel documenten kunt converteren als u wilt, zonder limieten voor het aantal pagina’s en zonder watermerken op de voltooide documenten. Het is echter niet uw enige optie, dus we hebben ook onze topkeuzes van de beste tools verzameld, zodat u degene kunt kiezen die bij u past.

PDF’s, of draagbare documentformaatbestanden, zijn ontwikkeld om het gemakkelijker te maken om documenten te delen tussen verschillende computers en besturingssystemen met minimale bewerking of wijziging. Hoewel deze documenten gemakkelijker te delen en af ​​te drukken zijn, zijn ze helaas ook moeilijk te bewerken zonder gespecialiseerde software.

Deze beperking maakt PDF-naar-Word-converters een uiterst belangrijk hulpmiddel in elke werkomgeving. Toen het pdf-formaat mainstream werd, groeide de interoperabiliteit met Microsoft Word, de toonaangevende tekstverwerkingsapplicatie, enorm. Gelukkig is er een hele reeks betrouwbare PDF naar Word-converters ontwikkeld en hebben we de beste gratis versies getest om het beste van het stel op één plek te verzamelen.

Hier zijn onze topkeuzes voor de beste gratis PDF naar Word-converters. Elk van deze heeft specifieke sterke punten en belangrijke verkoopvoorstellen, dus we laten het aan jou over om te beslissen wat het meest ideaal is voor jouw behoeften. En als u uw pdf’s in hun huidige indeling wilt houden, bekijk dan ook onze gids voor de beste gratis pdf-editors .

Verdeler

De beste PDF naar Word-converter in het algemeen is: Adobe Acrobat DC
Als u het meeste uit PDF’s wilt halen, is Adobe Acrobat DC ongetwijfeld de beste tool voor de taak. Hiermee kunt u vanuit het niets PDF’s maken, ze native bewerken en naar vrijwel elk formaat converteren. U kunt dit op elke desktop of mobiel apparaat doen en gemakkelijk samenwerken met anderen via de Adobe Document Cloud. Het is niet gratis zoals de onderstaande opties, maar het is goedkoper dan je zou verwachten met verschillende beschikbare abonnementen.

Investintech Gratis online PDF-converter(Afbeelding tegoed: Investintech / Shutterstock)
1. Investintech Gratis online PDF naar Word-converter
Een volledig gratis PDF naar Word-converter zonder beperkingen

Besturingssysteem: Windows, macOS, Linux (in browser)

BEZOEK DE SITE
Geen paginalimietenBehoudt de originele opmaakBewaart afbeeldingen en tekstWerkt met native en gescande pdf’s
Investintech gratis PDF naar Word-converter werkt volledig in uw browser, waardoor het niet nodig is om extra software te downloaden, en in tegenstelling tot veel online tools, is het niet nodig om een ​​account aan te maken of een e-mailadres op te geven. Blader gewoon naar de pdf op uw computer (of sleep hem en zet hem neer) en laat de webapp het werk doen. Als het klaar is, is uw geconverteerde PDF klaar om te downloaden als een DOCX-bestand.

Er zijn geen limieten aan het aantal pagina’s dat u kunt converteren of hoe vaak u het per dag kunt gebruiken, zoals bij sommige andere tools, en de resultaten zijn zeer indrukwekkend. Zowel afbeeldingen als tekst blijven behouden en zelfs complexe opmaak blijft nagenoeg perfect behouden. Als uw originele PDF aangepaste lettertypen heeft gebruikt, moet u misschien wat tijd besteden aan het aanpassen van de tekst, maar al het werk zou minimaal moeten zijn.

Beter nog, Investintech Free Online PDF naar Word Converter kan zowel native PDF’s als gescande documenten converteren dankzij OCR, waardoor het ideaal is voor het digitaliseren van hand-outs van conferenties of lezingen. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om pdf’s om te zetten in bewerkbare Word-documenten, dan is dit de enige tool die u nodig heeft.

Verdeler
WPS PDF naar WordAfbeelding tegoed: WPS / Shutterstock (Afbeelding tegoed: WPS / Shutterstock)
2. WPS PDF naar Word-converter
Een nauwkeurige en indrukwekkende gratis PDF naar Word-converter

Besturingssysteem: Windows, Android

BEZOEK DE SITE
Splitst en voegt documenten samenBatch-conversieBehoudt originele lay-outLimiet van vijf pagina’s
WPS PDF naar Word Converter is geweldig voor het snel converteren van PDF naar Word, zelfs als je batches documenten hebt en je originele opmaak wilt behouden. Het werkt op Windows, heeft een Android-app en heeft ook een online converter. In onze test op Windows 10 werden afbeeldingen, tabellen, kleuren en zelfs niet-standaard lettertypen bewaard in documenten die met dit product waren gemaakt, evenals de lay-out en spatiëring.

Een pijnpunt waar mensen vaak mee te maken hebben, is het splitsen en vervolgens samenvoegen van verschillende secties van een PDF-document in één bestand. Met de WPS PDF-converter kunt u de pagina’s kiezen die u wilt converteren, ze naar wens ordenen en een nieuw document exporteren in een aantal verschillende formaten, allemaal met uw originele opmaak en lay-out intact.

Verdeler
Wondershare PDFElementAfbeeldingscredit: Wondershare / Shutterstock (Afbeelding tegoed: Wondershare / Shutterstock)
3. Wondershare PDFElement
Een volledige PDF-conversiesuite in één overzichtelijk pakket

Besturingssysteem: Windows, macOS, iOS, Android

BEZOEK DE SITE
Geweldig voor afbeeldingsrijke pdf’sOndersteunt meerdere bestandstypenDocument beschermingLimiet van vijf pagina’s
Met deze gratis PDF naar Word-converter kunt u PDF-documenten maken, converteren, bewerken en zelfs ondertekenen. Het werkt op Windows en Mac en heeft een tekstverwerker met volledige functionaliteit, net als MS Word, die u veel controle geeft over de documenten, tekst en afbeeldingen die u wilt manipuleren. U kunt overal in uw bestand opmerkingen invoegen, iemand anders het document laten beoordelen en ondertekenen zodra het gereed is, en het eenvoudig delen met medewerkers.

Er waren ook een paar interessante geavanceerde functies bij dit product. U kunt bijvoorbeeld specifieke delen van uw document beveiligen, zodat alleen ontvangers met de vereiste machtigingen die informatie kunnen zien, en u kunt zelfs een app voor iOS en Android downloaden om onderweg aan uw PDF-conversies te werken.

Verdeler
Nitro PDF naar Word-converterAfbeelding tegoed: Nitro / Shutterstock (Afbeelding tegoed: Nitro / Shutterstock)
4. Nitro PDF naar Word-converter
Geweldig voor tekst, maar geen goede keuze voor documenten met veel afbeeldingen

Besturingssysteem: Windows

BEZOEK DE SITE
Gemakkelijk te leren en te gebruikenCreëert, bewerkt en converteertBekijk en maak aantekeningen bij documentenSlechts vijf conversies per maand
Met Nitro PDF-converter kunt u batches met bestanden uploaden, maar uw geconverteerde bestanden worden naar u gemaild, dus u moet een e-mailadres opgeven om uw documenten te ontvangen. Het is ook alleen beschikbaar als proefperiode van 14 dagen en u bent beperkt tot vijf conversies per maand. Dit is een vrij krappe limiet die de bruikbaarheid van het product ernstig beperkt, naast het feit dat het alleen op Windows werkt.

Deze gratis PDF-converter converteert tekst nauwkeurig, maar afbeeldingen worden soms vervormd in het uitvoerbestand. Andere mogelijke problemen zijn onder meer willekeurige spaties of onverwachte regeleinden die in uw uiteindelijke document verschijnen. Deze problemen zijn echter vrij klein en kunnen handmatig worden gecorrigeerd, tenzij u grote batches bestanden tegelijk wilt converteren.

Verdeler
UniPDFAfbeeldingscredit: PDF naar Word Converter / Shutterstock (Afbeelding tegoed: PDF naar Word Converter / Shutterstock)
5. UniPDF
Werkt goed met eenvoudige documenten, maar heeft moeite met opmaak

Besturingssysteem: Windows

BEZOEK DE SITE
Afbeeldingen zijn redelijk goed bewaard geblevenKleine, lichtgewicht appSommige tekstopmaak is verloren gegaanLimiet van drie pagina’s
Deze gratis PDF naar Word-converter is ontworpen voor Windows en bespaart u problemen met betrekking tot lange upload- of downloadtijden die vaak voorkomen bij verschillende online tools. Omdat de applicatie rechtstreeks vanaf uw persoonlijke terminal werkt, hoeft u uw documenten of informatie niet aan een derde partij te toevertrouwen, wat belangrijk is als u met gevoelige gegevens werkt.

De conversienauwkeurigheid van UniPDF laat echter veel te wensen over. In sommige gevallen kan de omgezette tekst dramatisch verschillen in grootte in vergelijking met het origineel, en lopen kolommen soms in elkaar over. Daarom is UniPDF het beste voor gebruikers die alleen de eenvoudigste documenten hebben om naar Word te converteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *