Hoe u de beste functies van Google Pixel op uw telefoon kunt zetten

De Google Pixel en Pixel XL hebben de lat hoog gelegd voor Android, maar je hoeft niet per se honderden dollars uit te geven om een ​​Pixel-achtig gevoel op je telefoon te krijgen. Heel wat van de Pixel-functies kunnen aan elke Android-telefoon worden toegevoegd, en zo werkt het.Je zult de fysieke vorm van je huidige Android-telefoon natuurlijk niet kunnen transformeren, maar je kunt het uiterlijk van de software zeker nabootsen. Nova Launcher heeft een Pixel-skin toegevoegd , compleet met Pixel-stijl zoekbalk en de veeg-om-te-openen-dockactie. Dit zou voor de meeste uiterlijke verschijningen van je telefoon moeten zorgen en het de basisuitstraling van de Pixel moeten geven.

Illustratie bij artikel getiteld Hoe zet u de beste functies van Google Pixels op uw telefoon / em
Als je helemaal nieuw bent in de wereld van draagraketten , wikkelen ze je Android-telefoon in een compleet nieuwe softwareskin, met pictogrammen, menu’s, achtergronden en meer. De oude look terugkrijgen is echter slechts een kwestie van het opnieuw verwijderen van het opstartprogramma, dus wees niet bang om wat te experimenteren.

Met Nova Launcher op je telefoon, open je de Nova Instellingen-app om deze te configureren. U kunt de Pixel look voor de zoekbalk door te kiezen krijgen Desktop dan zoekbalk stijl , bijvoorbeeld. Ontwikkelaar Kevin Barry heeft enkele extra tips voor het stylen van de Nova Launcher-interface, zodat deze de Pixel zo nauwkeurig mogelijk kopieert.

Illustratie bij artikel getiteld Hoe zet u de beste functies van Google Pixels op uw telefoon / em
Je kunt Action Launcher ook voor dezelfde taak gebruiken, en het is eigenlijk nog eenvoudiger. Open de app Instellingen van het opstartprogramma en tik vervolgens op Zoeken naar Pixel Launcher-functies voor instructies. U moet echter upgraden naar de Pro-versie van de app. Geen van beide launcher geeft je een exacte kopie van de Pixel-interface (je moet misschien spelen met een aantal icon packs), maar beide komen heel dichtbij.

Om de Pixel-achtergronden op de vlaggenschepen van Google te krijgen, installeert u eenvoudig de officiële app Wallpapers van Google. Dit is dezelfde app die op de Pixel wordt geleverd, zodat u alle gewenste achtergronden kunt uitgraven.

Illustratie bij artikel getiteld Hoe zet u de beste functies van Google Pixels op uw telefoon / em
Om de nogal handige vingerafdrukknop van de Pixel te emuleren – waarmee je door schermen kunt scrollen door je vinger over de sensor aan de achterkant van de telefoon te bewegen – heb je vingerafdrukbewegingen nodig . Zodra het is geïnstalleerd, kunt u de knop configureren om op verschillende manieren te werken , net als de Pixel.

Ten slotte is er Google Assistant, een exclusieve Pixel die je nog niet op een andere Android-telefoon kunt krijgen. Als je het prettig vindt om met je telefoon te flitsen of te rooten, kun je Android laten denken dat het een Pixel XL is en op systeemniveau toegang krijgen tot de Assistent. Het vereist een beetje technische knowhow, maar Lifehacker heeft een uitstekende en gedetailleerde gids .

Illustratie bij artikel getiteld Hoe zet u de beste functies van Google Pixels op uw telefoon / em
Als je niet naar dat niveau van systeemaanpassing wilt gaan, is je enige andere optie hier om Google Allo te installeren , waarmee je een afzonderlijke chatstream met de assistent kunt instellen. De integratie is niet zo nauw als bij de Pixel, maar het is zo dichtbij als je voorlopig kunt krijgen zonder te rooten of te flitsen.

Aan het einde heb je geen perfecte weergave van een Pixel, maar je moet er zeker gevoel voor hebben, en het kan genoeg zijn om je te verleiden om later in het jaar een Pixel 2 te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *