Moto Edge 30 Pro plaagt de internationale uitbreiding van de X30

De Motorola Edge van vorig jaar liet ons een beetje underwhelmed voelen. Het was geen slechte telefoon, maar het was een beetje te duur voor wat het te bieden had. Een paar maanden geleden maakten we ons klaar voor Motorola om zijn volgende vlaggenschipmodel te introduceren, dat uiteindelijk debuteerde als de Edge X30 in China (hierboven afgebeeld). Nu maken we ons op voor een aantal zeer vergelijkbare hardware om zijn internationale verspreiding te maken, aangezien sommige renders en gelekte specificaties een voorproefje zijn van de komst van de Moto Edge 30 Pro.motorola-edge-30-pro-renders-leaked
Onze eerste blik op deze versie van de handset komt van MySmartPrice en Sudhanshu Ambhore op Twitter. Naast het oppikken van die nieuwe naam , kijken we naar enkele kleine hardwarewijzigingen, zoals het reliëflogo van Moto dat van het midden naar de linkerbenedenhoek van het achterpaneel beweegt.

Moto Edge 30 Pro renders voor wereldwijde markten.

-Snapdragon 8 Gen 1
-6,7″, OLED, FHD+, 144Hz
-50MP Hoofd + 50MP Breed + 2MP Diepte
-60MP Selfie
-5000mAh, 68W
-In display FS

Link?: https://t.co/mNHIIDZW2g pic.twitter .com/QqiS1B9oHK

— Sudhanshu Ambhore (@Sudhanshu1414) 24 januari 2022
De binnenkant lijkt ook grotendeels op de X30 te lijken. De Edge 30 Pro wordt getipt om hetzelfde 6,7-inch 144Hz OLED-scherm, dezelfde Snapdragon 8 Gen 1-chip, dezelfde cameraspecificaties (50 MP hoofd, 50 MP breed, 2 MP diepte, 60 MP selfie) en dezelfde stevige 5.000 mAh-batterij met 68 W te hebben. snel opladen. Een plaats waar we merken dat deze lijkt te verschillen, is de vingerafdruksensor: de X30 heeft zijn sensor aan de zijkant van de telefoon in de aan / uit-knop, terwijl de 30 Pro zijn vingerafdruksensor in het scherm moet hebben ingebed.

Dat is alles wat we specifiek weten te verwachten van het lek van vandaag. Tenzij er drastische veranderingen zijn die nog niet zijn onthuld, kunnen we ook uitkijken naar een glazen achterpaneel, opties voor maximaal 256 GB aan opslagruimte en 12 GB RAM, en zwart-witte kleuren om uit te kiezen.

Geruchten hebben eerder een mogelijke lanceringsdatum van 2 februari genoemd . Dat komt snel, dus hopelijk krijgen we de rest van deze informatie snel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *