Samsung brengt vierde One UI 4-bèta uit voor de Galaxy Z Flip3 & Fold3 na rommelige stabiele update

De “stabiele” uitrol van One UI 4 naar de Galaxy Z Flip3 en Fold3 is niet soepel verlopen , met meldingen van schermflikkering , vertraging, kapotte functies en zelfs enkele dichtgemetselde telefoons. De problemen waren zo erg dat Samsung de update opschortte. Nu heeft Samsung een vierde bèta uitgebracht in de hoop deze problemen op te lossen.De update is momenteel alleen beschikbaar voor Zuid-Koreaanse gebruikers die zich hebben aangemeld om bèta-updates te ontvangen, en je kunt de changelog hieronder lezen ( via XDA Developers ):

Het fenomeen opgelost van opstarten in de veilige modus of het openen van de herstelmodus na update – Bij het opstarten na update worden alle waarden die zijn gewijzigd in 16:9 of 4:3 beeldverhouding teruggezet naar de app-standaard
Instagram, Link opent niet in sommige apps zoals Facebook
Kiwoom Securities-app werkt niet
De update bevat de ZUL4-buildversie en hopelijk zal deze stabiel genoeg zijn dat de volledige One UI 4-release binnenkort zal verschijnen. Het officiële bericht op het Samsung-forum zegt dat er een fout kan optreden bij de installatie, dus iedereen wordt aangeraden een back-up te maken voordat u doorgaat met de update.

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)
Punt Blur_Dec132021_173204
Screenshot_20211213-173036_Samsung Cloud
Screenshot_20211213-173046_Samsung Cloud
Om een ​​back-up uit te voeren, opent u het instellingenmenu en tikt u op uw naam bovenaan de lijst. Open het Samsung Cloud-menu en vervolgens “back-up van gegevens” onderaan. Kies welke gegevens je veilig wilt bewaren en tik op de knop ‘Nu een back-up maken’ onder aan je scherm. Zodra dat is gebeurd, bent u klaar om de nieuwste bèta te installeren. Hopelijk is het de komende dagen beschikbaar in andere regio’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *