De Fitbit Versa 3 is terug naar zijn laagste punt in de aanloop naar Black Friday

Black Friday- verkopen kunnen behoorlijk hectisch zijn, vooral als je probeert een paar doorbuster-deals te bemachtigen. Hoewel je misschien een training krijgt door door winkelgangen te sprinten en een tv in je winkelwagentje te schuiven, is het zeker niet de beste manier om te winkelen. Bespaar dit jaar een reis naar de winkel en pak Fitbit’s Versa 3 smartwatch op Amazon, terug naar het laagste punt ooit. U bespaart niet alleen wat geld, maar uw tijd aan het sporten kan in plaats daarvan worden besteed aan de sportschool.



We zijn grote fans van de Versa 3 rond deze onderdelen en noemen het de Fitbit om terug te komen toen we het vorig jaar beoordeelden . Voor een prijs die ver onder zijn duurdere Sense-tegenhanger ligt, krijg je dezelfde basisfuncties: bijna een week batterijduur, Google Assistent-ondersteuning en sensoren voor het volgen van hartslag, temperatuur, bloedoxygenatie en meer.

Schermafbeelding 2021-11-22 173123
Of je er nu een voor jezelf of een geliefde koopt voor de feestdagen, de Versa 3 zal je zeker helpen om actief te blijven als we 2022 ingaan. Het is gedaald tot slechts $ 179 — $ 50 korting op de gebruikelijke prijs — wat het laagste is dat we hebben heb gezien sinds april. Grijp de jouwe via de onderstaande link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *