Samsung One UI 4-roadmap laat zien wanneer de rest van zijn telefoons Android 12 . krijgen

One UI 4, de nieuwste skin van Samsung op basis van Android 12, is zojuist uitgebracht voor de Samsung Galaxy S21-serie en wordt geleverd met een hele reeks verbeteringen, met name dynamische thema’s op basis van de kleuren van je achtergrond. Dat is geweldig voor S21-gebruikers, maar hoe zit het met alle anderen? Samsung heeft al onthuld welke telefoons in aanmerking komen voor de update, en als je geluk hebt, is er misschien zelfs een bètaprogramma waar je je nu voor kunt aanmelden. Wat we echter niet weten, is wanneer de stabiele update op al die telefoons zal landen – tenslotte kan niet iedereen bètasoftware gebruiken op hun dagelijkse telefoon met stuurprogramma. Nu zou een nieuw gedeeld stappenplan van Samsung kunnen beginnen op te helderen wat we kunnen verwachten.Er is een officieel bericht geplaatst op de Koreaanse forums van Samsung-leden en vervolgens snel verwijderd, waarin wordt aangegeven wanneer de One UI 4-update naar verschillende smartphones van het bedrijf zal worden uitgerold. Als er iets aan de hand is, zijn de volgende telefoons die in de rij staan ​​voor de update na de S21-serie de Galaxy Z Flip3 en Z Fold3 , gevolgd door de S20-serie , Note20-serie en last-gen foldables , die allemaal kunnen worden bijgewerkt zodra volgende maand. Bètaprogramma’s voor al die telefoons (behalve de oudere foldables) zijn al aan de gang.

Daarna zou het nieuwe jaar kunnen beginnen met Android 12 die naar nog oudere Samsung-vlaggenschepen (Galaxy Fold-, Note10-serie en S10-serie) en enkele mid-range telefoons komt. We moeten er ook rekening mee houden dat dit oorspronkelijk op de Koreaanse forums is gepost, dus het is veilig om aan te nemen dat deze datums goed zijn voor Zuid-Korea – afzonderlijk kunnen we zien dat lijsten voor Brazilië en het Midden-Oosten iets andere datums zullen hebben.

Natuurlijk moeten we dit met een korreltje zout nemen. Hoewel deze informatie van Samsung afkomstig is, is er een reden waarom het oorspronkelijke bericht is verwijderd. Misschien wilde het bedrijf deze datums nog niet in het wild, of misschien kan het zich op dit moment niet volledig aan die tijdlijn binden. Desalniettemin, als het waar is, betekent dit dat One UI 4 mogelijk sneller bij Samsung’s hele vloot van apparaten aankomt dan we dachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *