Samsung onthult Galaxy Z Flip 3 en Watch 4 op maat gemaakte editie

Vorig jaar liet Samsung ons de scharnierkap voor de Galaxy Z Fold 2 aanpassen en heeft het idee nu uitgebreid met de Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. De Galaxy Watch 4 doet ook mee, maar de Z Fold 3 helaas niet.Advertentie
Zoals de naam al zegt, kun je hiermee het kleurenschema van je telefoon naar wens aanpassen, inclusief de kleur van het scharnier. U kunt ook aparte kleuren kiezen voor de bovenste en onderste helften van het achterpaneel. Op dit moment kun je kiezen tussen zwart, geel, roze, blauw en wit. Het scharnier kan worden verwisseld tussen de kleuren Zwart en Zilver.

De uitsnede van de camera blijft hetzelfde, welke kleur je ook kiest.

Op dit moment is de Bespoke Studio alleen actief in markten zoals de VS, het VK, Canada, Australiƫ, Frankrijk en Zuid-Korea. Samsung is van plan deze lijst op termijn uit te breiden. Houd er rekening mee dat de prijs voor alle Bespoke-modellen hetzelfde is als voor de originele apparaten. De Bespoke Edition-telefoons en -horloges komen ook in een iets andere behuizing.

Wat betreft de Galaxy Watch 4, je kunt kiezen uit verschillende bandontwerpen en kleuren voor alle horlogematen, maar de wijzerplaten blijven hetzelfde.

Bekijk hieronder de unboxing-ervaring voor de Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *