Samsung Galaxy Watch 4 is niet compatibel met iOS

Samsung heeft zojuist zijn next-gen smartwatch gelanceerd in twee varianten, de Galaxy Watch 4 en de Galaxy Watch 4 Classic Edition. Interessant is dat de nieuwe smartwatches van Samsung niet compatibel zijn met Apple ‘s iOS . Op de officiĆ«le pagina van de Galaxy Watch 4 wordt met geen woord gerept over het besturingssysteem van Apple.Volgens een rapport van CNET heeft Samsung geen onmiddellijke plannen om iOS-compatibiliteit toe te voegen aan de Galaxy Watch 4. Om te herinneren werkten andere Samsung-smartwatches naadloos samen met Apple’s iPhones en de Galaxy Watch 4 is de eerste uitzondering hierop. Naast het verwijderen van iOS van de compatibiliteitslijst, zijn de Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic ook niet compatibel met oudere Android- smartphones met Android 5.0.

Moet lezen | Samsung Galaxy Z Fold 3 tot Galaxy Watch 4: Dit zijn de apparaten die zijn gelanceerd tijdens het Galaxy Unpacked-evenement
Samsung heeft bevestigd dat de Galaxy Watch 4 compatibel is met apparaten met Android 6.0 of hoger die 1,5 GB RAM of meer bevatten. Een van de bepalende kenmerken van de Samsung Galaxy Watch 4 is dat deze wordt geleverd met een nieuw besturingssysteem dat elementen uit twee ecosystemen combineert: Wear OS en Tizen OS.

Top technisch nieuws nu
5 zeldzame en verzamelbare Nintendo-consoles om aan je verzameling toe te voegen
Apple iPhone 13 preview: alles wat we tot nu toe weten
Facebook Messenger-oproepen krijgen ondersteuning voor end-to-end-codering
KLIK HIER VOOR MEER
De Galaxy Watch 4 is ‘s werelds eerste smartwatch met “Wear OS Powered by Samsung”. Het besturingssysteem vervangt het Tizen-platform van Samsung dat tot de Galaxy Watch 3 van vorig jaar te zien was. De smartwatches worden aangedreven door de nieuwe Exynos W920 5nm-chipset van het bedrijf.

De Samsung Galaxy Watch 4 is verkrijgbaar in varianten van 40 mm en 44 mm, terwijl de Galaxy Watch 4 Classic Edition beschikbaar zal zijn in varianten van 42 mm en 44 mm. Wat de prijs betreft, begint de prijs van de Samsung Galaxy Watch 4 bij $ 249,99 (ongeveer Rs 18.600) voor de variant met alleen Bluetooth, terwijl het LTE-model begint bij $ 299,99 (Rs 22.300). Aan de andere kant begint de prijs van de Samsung Galaxy Watch 4 Classic bij $ 349,99 (Rs 26.000) voor de versie met alleen Bluetooth en $ 399,99 (Rs 29.700) voor het LTE-model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *