Apple zou kunnen werken aan een nieuw extern beeldscherm, zegt rapport

Apple werkt naar verluidt aan een nieuwe monitor. Het externe beeldscherm, iets dat Apple niet vaak maakt, zal naar verluidt ook worden aangedreven door een A13-chip en een Neural Engine. Volgens een rapport van 9to5Mac hebben anonieme bronnen gezegd dat de nieuwe monitor echter geen betaalbaar alternatief zal zijn voor de Pro Display XDR.



Het gerucht ging dat Apple in 2016 aan zo’n monitor met een ge├»ntegreerde GPU zou werken. De nieuwe monitor maakt geen melding van een ge├»ntegreerde GPU, maar het lijkt wel een ideaal plan. Een ingebouwde SoC met een NeuralEngine suggereert dat Apple zou kunnen kijken naar het maken van een scherm dat kan communiceren met andere apparaten.

Dit sluit ook aan bij andere geruchten en recente productlanceringen. Apple heeft eerder dit jaar voor het eerst in bijna tien jaar ook het ontwerp van zijn kenmerkende iMac-computers vernieuwd. Er gaan zelfs geruchten over een andere grotere iMac die is gebaseerd op het ontwerp van de Pro Display XDR.

Top technisch nieuws nu
iMac 2021 review: een revolutie op je thuiskantoor
Hoe Sumo Digital zijn Pune-studio gebruikt om AAA-games te ontwikkelen
iPhone 13 preview: wat we weten over Apple’s 2021 iPhones Apple
KLIK HIER VOOR MEER
Waarom Apple mogelijk een nieuw extern beeldscherm nodig heeft
Externe displays zijn de ideale keuze voor mensen voor wie het werk na de pandemie naar binnen is verplaatst . Het is ook een van de weinige ontbrekende gebieden in het productassortiment van Apple. Een nieuw display kan een geweldige toevoeging zijn en ook nieuwe kopers wat keuze bieden.

Om diezelfde redenen is het echter teleurstellend om te zien dat het nieuwe scherm waarschijnlijk geen budgetaanbieding zal zijn. Omdat het een high-end scherm is dat iedereen zich waarschijnlijk niet kan veroorloven, zou dat betekenen dat mensen die een betaalbaar Apple-scherm willen kopen, misschien moeten blijven wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *