Vi-gebruikers kunnen nu een COVID-19-vaccinslot boeken via de Vi-app: hier is hoe

Vi (voorheen bekend als Vodafone Idea) stelt zijn abonnees nu in staat om een COVID-19- vaccinatieslot te reserveren via de officiële app. De telecomoperator zegt dat dit mogelijk is gemaakt door de integratie van de CoWIN-app met zijn platform. Klanten kunnen via de Vi-app naar vaccinslots zoeken, maar het laatste proces zal worden voltooid op het CoWin-platform van de overheid.De Vi-app bevat ook een paar filters, zodat gebruikers kunnen zoeken op leeftijdsgroep, vaccinnamen en meer. Zowel prepaid- als postpaid-klanten van Vi kunnen een vaccinslot boeken met behulp van de Vi-app, die beschikbaar is voor zowel Android- als iOS- gebruikers. Hier leest u hoe u een vaccinslot kunt reserveren via de Vi-app.

Hoe boek je een vaccinslot op de Vi-app
Stap 1: Open de Vi-app op uw smartphone en zoek de poster “Laat u vandaag vaccineren”. Deze poster vind je onderaan het scherm. Je moet naar rechts vegen om die poster te vinden.

Stap 2: Zodra je de poster hebt gevonden, klik je erop. U krijgt een pagina waarop u wordt gevraagd uw staat en district in te voeren. Als alternatief kunt u ook een pincode invoeren om te zoeken naar vaccinslots in uw regio.

Stap 3: De app toont dan alle beschikbare vaccinslots. U kunt filters gebruiken zoals – leeftijd 18-44/ leeftijd 45+, dosis 1/ dosis 2, Covishield/ Covaxin / Spoetnik V, en betaald/ gratis. Dit maakt je zoektocht een stuk makkelijker en je hoeft niet te zoeken naar de juiste plek.

Stap 4: Nadat u de filters heeft geselecteerd, kunt u door de data bladeren om een ​​beschikbare tijd voor de COVID-19-vaccinatie te vinden.

Stap 5: Zodra je iemand opties hebt gekozen, tik je gewoon op de knop “Boek op CoWin”. Hierna wordt u doorgestuurd naar de CoWIN-portal voor definitieve bevestiging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *