Hoe u uw perfecte kerst plant

Hoe u uw perfecte kerst plant
Kerstmis kan overweldigend zijn. Er zijn cadeaus om te kopen – en in te pakken – voor iedereen, eindeloze maaltijden om te plannen, flessen grog om op te eten en zoete muziek om te weerstaan. Oh, en wat geïmproviseerde kerstliederen (misschien).Gelukkig kan door dit alles en meer worden genavigeerd door een aantal handige apps en gadgets met de hand te kiezen. Hier zijn onze technische tips voor het plannen van de perfecte kerst.
Plan uw schenkingen
Met willekeurige winkeltrips en eindeloze uren online, kan kerstcadeaus onnodig verwarrend worden. Met Evernote , To-doist , Remember the Milk , Wunderlist en Any.do gericht op het plannen van je dag, was er ongetwijfeld een app om te plannen wie wat krijgt.

Cue the Gift It- app, een cadeaulijst-organizer voor iOS die wordt geleverd met basisbudgettering en een aftelling naar de grote dag.
Wikkel met een app
Je bent aan het shoppen sinds Black Friday, je creditcard is op en je hebt voor iedereen een droomcadeau gekocht. Hoe pak je ze nu in?

Als je gewend bent aan een oorlogsgebied van verkreukelde plooien en afgebeten stukjes plakband, bekijk dan de Gift-Wrapping Instant Expert- app voor een paar tips over het inpakken van cadeaus, het maken van strikken en geschenkmanden en het produceren aangepaste cadeaulabels. Geslepen!

Het is allemaal op video gebaseerd, dus het zal bij ons allemaal bekend aanvoelen bij de YouTube-doe-het-zelver. Als u liever geen verpakking inpakt, dan zullen veel websites (zoals Amazon) uw aankopen voor u inpakken – u hoeft ze alleen maar te vertellen dat wat u koopt, een geschenk wordt.
Plan uw tv-kijken
Degenen in het VK kunnen precies zien wat er wanneer aan de hand is door de Discover TV by Radio Times-app te raadplegen, die kan worden aangepast aan uw regio en tv-pakket.

Is er footie op tv op tweede kerstdag? Ask Live Football , een app die herinneringen op de telefoon bevat en zelfs externe opnamen voor Sky + -huishoudens kan verwerken.

Voor huishoudens over de hele wereld zorgt de uitstekende TV Guide Mobile- app ervoor dat u geen van uw favoriete programma’s mist, terwijl de Findable.TV: TV & Movie Search- app u vertelt wat er op een reeks streamingdiensten staat, zodat u vind de perfecte kerstfilm op Netflix, Amazon Instant Video en meer.
Controleer de voortgang van de kerstman
Er zijn talloze apps die de reis van de kerstman over de hele wereld laten zien. Een van de beste is NORAD Tracks Santa , die een identieke interface geeft op zijn website en zijn apps voor iOS, Android en Windows Phone.

De taak van NORAD (North American Aerospace Defense Command) is om te waarschuwen voor door mensen gemaakte objecten in de ruimte. Dit omvat uiteraard ook de kerstman, wiens voortgang op kerstavond in kaart wordt gebracht. Vóór die datum wordt er in december elke dag een nieuwe game uitgebracht. De website bevat zelfs gratis code om de kaart in elke website te integreren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *