Hoe u geweldige video’s kunt maken met uw camera

Vroeger waren voor het maken van video-opnamen een camcorder, mini-DV-banden en andere gespecialiseerde apparatuur nodig. Tegenwoordig is het filmen doorgesijpeld naar camera’s in alle soorten en maten, inclusief DSLR’s, kleine camera’s en natuurlijk alle smartphones in je zak.Hoewel het opnemen van video tegenwoordig net zo eenvoudig is als overschakelen naar de videomodus en / of op de opnameknop drukken, is er altijd ruimte om uw homevideo’s te verbeteren en te perfectioneren. Met dat in gedachten zijn hier een paar dingen die u nu kunt doen om uw filmvaardigheden met een camera te verbeteren.
weten
Huis Hoe Camera’s
Hoe u geweldige video’s kunt maken met uw camera
Door Kevin Lee 25 mei 2016

Camera’s, licht, actie

De juiste camera kiezen
De juiste camera kiezen
Hoewel bijna alles tegenwoordig video kan opnemen, variëren verschillende camera’s nog steeds in hun functieset. Of je nu je eerste camera of een upgrade wilt kopen, hier zijn een paar modellen om in de gaten te houden.

Canon heeft misschien wel het beste autofocussysteem dankzij de dual-pixel-technologie die te vinden is in de 70D, 80D, 7D. Als alternatief staan ​​de 5D Mark II en 5D Mark III van Canon goed aangeschreven in de wereld van videoproductie. Het meest recente full-frame systeem van het bedrijf, de Canon EOS-1D X Mark II , maakt ook opnamen in 4K.

Video opnemen met uw camera

Als u op zoek bent naar meer opties voor opnemen in Ultra HD, is Nikon veel eerder op het 4K-schip gesprongen met modellen als D500 en D5 , evenals drie compacte camera’s uit de DL-serie.

Op dezelfde manier heeft Sony uw 4K-videobehoeften volledig gedekt met kleine compactcamera’s zoals de Sony RX100 Mark IV en zijn superzoom RX10 Mark III.

De a7-serie van Sony is ook voorzien van een uniek beeldstabilisatiesysteem op de sensor om stabiele video’s te helpen die zijn gemaakt met de full-frame systeemcamera’s. Sony’s vlaggenschip spiegelloze full-frame a7R Mark II is voorzien van een van de 42,4 megapixels (MP) -sensoren met de hoogste resolutie ter wereld.

De Sony a7S Mark II is ook een unieke uitschieter met zijn 12 MP-sensor en het vermogen om in virtuele duisternis te fotograferen – het is ook de camera die we voor deze handleiding hebben gekozen.

Video opnemen met uw camera

Als u op zoek bent naar iets dat nog kleiner is, heeft Panasonic ook enkele opvallende micro-vierderde camera’s geproduceerd. De Panasonic Lumix GH4 was een van de eerste camera’s die 4K-video-opnamen in de camera mogelijk maakte en door zijn kleine formaat veel kleiner is dan DSLR’s en full-frame camera’s van Sony.

Er is ook de betaalbare Panasonic Lumix G7 en als je je meer op je gemak voelt met een body in afstandsmeter-stijl en je lichaam wilt stabiliseren, overweeg dan de Panasonic Lumix GX8 of Lumix GX80 / GX85 . Als je iets kleins wilt, overweeg dan de Lumix LX100 van micro-formaat .

Last but not least heeft Olympus ook zijn filmspel opgevoerd met uitgebreide video-opties en een sensorstabilisatiesysteem. Een paar opties die u in overweging wilt nemen, zijn onder meer de Olympus OM-D E-M5 Mark II en Pen-F .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *